Tasarım Konusunda Yardım

Arkadaşlar Nazilli de bir grubumuz var hep takıldığımız ve muhabbet ettiğimiz bir grup ve grup MOTONAZ olarak biliniyor burda, geçen gün neden bi amblemimiz yok die kpnuştuk bu konuda bize yardım edecek bir arkadaş var mı aramızda???Amblem tasarlama konusunda

bu iş profesyonel bir grafik tasarım işi burada bulamazsan grafikerler.net adresinden yardım almaya çalış ama onlarda ücretsiz yaparmı bilmiyorum belki içlerinden bitane motosiklet tutkunudur yardım ederler.

inşallah ya bende takipcinim kafanda neler var onları da yaz bence ona göre biri çıkar profesyonel olmasada amator olarakda belki güzel şeyler ortaya koyan olur ben photoshop kulanıyorum ama amatör çıkamam böyle birşey için ortaya:)

inşallah ya bende takipcinim kafanda neler var onları da yaz bence ona göre biri çıkar profesyonel olmasada amator olarakda belki güzel şeyler ortaya koyan olur ben photoshop kulanıyorum ama amatör çıkamam böyle birşey için ortaya:)
Motosiklet,özgürlük, kardeslik ana tema bu olacak içinde türk bayrağıda olsa tadından yenmez

BEnimde elimden gelir bu işler. yarın ders dinlerken, kağıda çizeyim birşeyler. :p Zaten yarın ki hocamız insanın uykusunu getirmekten başka bir işe yaramıyor.:pr: Bende uyuyacağıma, birşeyler karalarım. Gelince de resmini atarım foruma. Beğenirsen, bilgisayarda çizer, göndeririz. Uyarmı:)

g995w.jpg

Arkadaşlar ben kednim bilgisayarda bi çizim yaptım bakalım ekip beğenecekmi,Anıl yine de senin çizimida de bekliyorum .Mengu bu ne yaa motorun üstne yatmış adam :)

Bugün birşeyler çizdim, benim bile hoşuma gitmedi. Pekte vaktim olmadı zaten. Tekrar düşüneceğim.

bi tasarımda ben yaptım ama buraya yukleyemıyorum nası yarın kendı sayfamdan yukleyecegım galıba

Motosikleti
VFR1200X
Arkadaşlar Nazilli de bir grubumuz var hep takıldığımız ve muhabbet ettiğimiz bir grup ve grup MOTONAZ olarak biliniyor burda, geçen gün neden bi amblemimiz yok die kpnuştuk bu konuda bize yardım edecek bir arkadaş var mı aramızda???Amblem tasarlama konusunda
Sizler kağıt üzerinde birkaç taslak hazırlayın daha sonra tasarım programında canlandıracak adam ayarlarız :wiinkk:

Evet ama sadece andırıyor içerik çok farklı dikkat edersen

İnsan hiç oktan bir teşekkür eder mali :farao::farao:
Anıl ben görmemişim gerçekten çok çok özür dilerim o ların teker olması hoş fakat kurt olmamış Anılım ya.Artık kabul edermisin bilmiyorum ama inan görmemişim yoksa vallahi böyle olmazdı çok teşekkürler uğraştığın için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar