SüperMoto kullanıyorum...Anlatılmaz Yaşanır"
diyecektim ki bazı ismini aşağıda vermek istemediğim arkadaşlar birkaç sırrımızı açık etmiş. Kendilerine selam olsun, SM'lerin en güzellerinden birisini kullanmakta şuanda :rendeer:
Yazdıklarımız pek yönlendirici olmayacaktır, biliyorum. Ama yinede yazayım, bir yerde bulunsun dedim
Supermotodan bahsediyim sana azıcık.
...Hafiflik ayrıca çok kolay kontrol edilmelerini ve hemen durmaları konusundada faydalı olur...
Ufak bir ekleme: Hafiflik önceleri özellikle duruşlarda kontrolsüzlük hissi verebilir ama vakit geçtikçe avantajını anlıyorsun. Motor hafif olduğu için arka tekerler kitlenmeye müsaittir ancak motorun ve amortisörlerin yapısı gereği bu durumda şiddetli veya güvensiz bir tepki vermesini engelliyor, zamanla oyuncak olmaya başlar motor. Bu açıdan dikkat edilmelidir
Sert viraj kabiliyeti ve kontrolü en yüksek motosikletler bunlardır.
Ufak bir düzeltme: Düşük hızlarda.
Maksimum hızları azdır, 160 falan gidersin.
Ve sürekli, 7/24 rüzgar alırsın... Her yerinden !
Şekil yoktur, kızlar falan motor sabitken gitmiyoken wow demez, bu ne biçim motor der.
Külliyen yalan... :mrgreen: Benim motora herkes tav oluyor vallahiAncak şöyle bir avantajı var, motorun üzerinde "bu da boyanmaz, değiştirilmez yahu..." diye izlenim yaratan hiç bir parça yok. Yani görüntü olarak baştan aşağı acayip bir motor oluşturabilirsin. Tamamen senin hayal dünyana kalmış. Bolca da "universal kit" leri felan mevcuttur. Rizoma elcikler ile farklılık yarattığını sanan bazı SS kullanıcılarından daha fazla alternatifin var yani :wiinkk:
Yazdıklarımız pek yönlendirici olmayacaktır, biliyorum. Ama yinede yazayım, bir yerde bulunsun dedim