Tarzımı belirleyemiyorum

Motosiklete yeni başlayacağım aklımda cbr 125r almak vardı ilk başlarda ama şehrimde chopperları gezerken görünce gerçekten çok ilgimi çekiyor ve uygun fiyatlı bir chopper almayı da düşünür oldum sizce ne yapmalıyım? kuba superlight 200 veya cbr 125r almayı düşünüyorum. cbr 125 zaten harika bir motor ama kuba superlight 200 hakkında emin olamıyorum.Bakımları güzel yapıldığı zaman sorunsuz bir makina olduğu söyleniyor ve gayet de güzel makina 7tane kullanıcısı ile konuştum sanayiyle kankaya bağlayan hiçbirisi yok şuana kadar büyük bir sıkıntı yaşayan da yok sadece bir tanesi küçük bi sıkıntı yaşamış onuda garantiden halletmiş sizlerden tavsiye istiyorum çıkmaza girdim bana yardım edin abilerim :)

Gönlün hangisini istiyorsa onu al, tavsiye almaya başladığında, ağzın açık kalacak başka marka, model, tasarım gördükçe...

hayırlısı olsun şimdiden benim tavsiyem başlangıç motoru (öyle çok kalın para varsa ayrı mesele )mümkün olan en ucuz vitesli 125 lik olmalı biraz bin işi öğren sonra tarzını seçersin diyorum

İlk motor olarak cbr'yi ben kendi adıma önermem. Olur ya devrilir, her yanı grenaj meretin. Dünya para tutar. SL200 görüntü olarak iyi, işin mekanik kısmını bilmiyorum ama en azından koruma demiri takılabiliyor. Yani ufak tefek devrilmelerde ciddi maliyeti olmaz.

8.5 yıldır dostlarıma ve bütün kainata cbf 150 tavsiye ediyorum...:p Stock
holm Sendromu diyelebiliriz...bana acı veren şeyden zevk alıyorum galiba...:p

Commuter olarak başlamak istemiyorum ya racing tarzda ya da cruiser olmasını istiyorum iki tarza da çok bağlıyım bakıcaz

sana tavsiyem çinli alma ne alırsan al. kuba sl 200 önceden keeway diye bir marka 150 liliğini getirirdi. gitmez yürümez zıngırdar bir makine idi benim kullandığım. alabileceğin sana değiştireceğin zamanda elinde kalmasın. tip önemli değildir. ama geri satamazsan elinde kalırsa ne yapacaksın. bir tavsiye ilk motor için paran yoksa commuter candır gerisi hikaye.

Güzel bir makine olduğunu duydum 2.el piyasası da var denebilecek bi cruiser neden elimde kalsın ki? o kadar mı kötü 2. eli?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar