Tarzımı belirleyemiyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şuan 150 cc skuter kullanıyorum ama yaza doğru değiştiricem. Herneyse kafam çok karışık.
boy :177 kilo: 80

supermoto hayranıyım :D

supersportlara hastayım :D

crosslara bayılıyorum :D

moped(cub)lara sempati duyuyorum
:D

cmptr (ybr,cbf) tarzlarına boş değilim

fakat öğrenci adamız bütçe kısıtlı :)

tarzımı belirleyemiyorum :(

Kullanım şeklim: tek kontak 80 km yapabilecek.
şuan kullandığım skuter gibi sağı solu 16 binde yolda düşmeyecek :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

Admin arkadaşlar mobilden girdiğim için iki tane aynı konuyu açmışım,özür dilerim :/

Şuan 150 cc skuter kullanıyorum ama yaza doğru değiştiricem. Herneyse kafam çok karışık.
boy :177 kilo: 80

supermoto hayranıyım :D

supersportlara hastayım :D

crosslara bayılıyorum :D

moped(cub)lara sempati duyuyorum

cmptr (ybr,cbf) tarzlarına boş değilim

fakat öğrenci adamız bütçe kısıtlı :)

tarzımı belirleyemiyorum :(

Kullanım şeklim: tek kontak 80 km yapabilecek.
şuan kullandığım skuter gibi sağı solu 16 binde yolda düşmeyecek :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

Admin arkadaşlar mobilden girdiğim için iki tane aynı konuyu açmışım,özür dilerim :/

Çocukluğuna inmek lazım :mrgreen:

Yamaha Crypton(Cub)Tek Kontak sınırsız km ;)Kaza yapmadığın sürece sağı solu ((düşme zaten olmazda))kırılmaz.Fazla bakım istemez.Öğrenci işi 4 litre deposu var 200 km götürüyor.Öğrenciyken 3 sene bindim.Sattım cbf aldım fakat pişmanım keşke satmasaymışım.İlerde büyü motor alsam bile yanına ondan alacağım.

ufaktan başla birinden daha doğrusu cebine uyandan, kendini geliştirdikçe,basamak basamak diğer tarz&modelleride denemeye başlar ve sonrasında tarzın oturur zaten...

enduro candir :cat: hacmine gore degisir ama tek silindir olduklari icin yakitlari ekonomiktir bakimi kolaydir keyfine gore daga tasa vurabilirsin daha ne :)

SuperSport diyorum / Sesiyle kulaklarının pasını atar.Duruşuyla ah dedirtir.Hızıyla nefes keser.Top speed ise seni evren evren gezdirir. . . bunlar için tecrübe lazım tabi :) Enduro alacaksan git al 2 tekerli birşey :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar