Parayı çalışarak mı kazanıyorsunuz , Veya babamın/kocamin yatı var tayfansindanmisiniz. Bilemiyoruz...siz çalışarak parayı kazanıyorsunuz ama babanızın yatı var ise ..toplam aile Gelir düzeyiniz yüksek ise bmw alın ama satarken biraz zorlanabilirsiniz ,
Bende bmw ye çok baktım ama ilanlarda hiç kipirtama görmeyince vaz geçtim çünkü tekrar satarken zorlanmak istemedigim için Honda aldım.
Gerci kuvvet ile muhtemel motor kulanım amacımızda farklıdır. Ulaşım için kullanmıyorum,benim kisi sadece hobi. Sırf motora binmek için İst arkadaşımı ziyarete gidiyorum

)Bir hobi içinde 30-40 verecek kadar zengin değilim Sonuçta bordolu çalışanım. Babamın da yatı yok
Gelir durumunuz, nakit akisiniz motorun işletme maliyeti, bunları en iyi bilecek sizsiniz en doğru kararı siz vereceksiniz, duruma göre gs de nc ikiside güzel motorlar ,duke için ise artcili şehir dışı çok komforsuz gelir tercih edilmemesi tavsiye olur.
Bizlere Şimdiden alacağıniz motor için hayırlı olsun, almazsanizda hayırlısı olsun demek düşer
Dip not: gs 650 olan model (2012) kasa alcatilmis seleyi test ettim boyum 170 iki ayağım da yere tam basti hatta dizler hafif burkuldu en rahat edeceğiniz motor bu olur. Nc de ise dizler burkulmadi.