- Konu Yazar
İki gün önce yaşadığım bir olaydan yola çıkarak aklıma geldi böyle bir fikir. E5 ten dönüşte Küçükyalı kavşağından minibüs caddesine giden yolda(Atatürk caddesi), yaklaşık 20-30 km/saat hız ile giderken yan sokaktan davarın birisi yola bakmadan cart diye yola daldı, çok kısa bir korna ile uyardım, arkadan başka araçlardan korna sesleri geldi. 50-60 metre sonra durdu ve camı açtı ne kornaya basıp duruyorsun dedi, bende yola hatalı çıkış yaptığını buna rağmen sadece kornaya bir defa bastığımı söylerken bu sığır dayılanmaya başladı ve sebebi 10 saniye sonra belli oldu; bunun sürüden bir yarma daha yanıma gelip yürü işine vs vs dedi, ben durumu anlatamadım bile. sonra dayanamayıp motoru sağa çektim ve sağ olsun yanıma body yapmış iri yarı bir arkadaş geldi, abi hayırdır sıkıntı mı var dedi, bu itler defolup gitti.
Lafı çok uzattım, aslında böyle bir durumda taksiciler gibi o bölgede oturan adamakıllı! motorcuların böyle bir çağrı sistemi olsa, hem kavga olmaz hem bu itlerin burnu biraz sürtülür ve sürü psikolojisiyle önlerine gelene meydan okumazlar. Amacım böyle durumlarda adamları durdurup ağzını burnunu kırmak değil tabi
Lafı çok uzattım, aslında böyle bir durumda taksiciler gibi o bölgede oturan adamakıllı! motorcuların böyle bir çağrı sistemi olsa, hem kavga olmaz hem bu itlerin burnu biraz sürtülür ve sürü psikolojisiyle önlerine gelene meydan okumazlar. Amacım böyle durumlarda adamları durdurup ağzını burnunu kırmak değil tabi