arkadaşlar;
illa ki çıkıp burada ben bilmem ne mi yaptım demem lazım... işte bu zihniyetlerdir bizi batıran... federasyonu öneriyorsanız o zaman oturun buradaki insanlarla federasyonun bağlantısını kurun. ne güzel fikirler çıkıyor. oturup buradan foruma iki tane şey yazmakla bu şeylerin olmayacağını kusura bakmayın ama ben de biliyorum. hareket yaratmak lazım diyorum ama maaşallah herkeste cümle çok. kusura bakmayın biraz gerildim...
bu sitede potansiyel var lafını yazmaktan yoruldum... somut birşeyler yok dediniz, tamam dedik. yapalım dedik, ehliyetle başlayalım dedik. bu sefer ehliyet işine laf ettiniz. kardeşim organize olalım diyoruz, ona da yoksunuz...
ne istediğim belli değilmiş. ben değil kardeşim ülke istiyor, onu anlatmaya çalışıyoruz. motor kültürünün doğru gelişmesine katkı yapalım diyoruz, ona da yoksunuz. bu siteyle ilgilenenler olduğu için moderatörler diyorum.
bekliyorum ki bir adam da çıksın hadi buluşalım desin. ben mi diyeceğim moderatör arkadaşlar buluşalım diye. madem bu kadar sorumlusunuz başlatın. ha BU ÜLKE BÖYLE lafını kullanıyorsanız, zihniyet değiştirmeden zaten birşey olmaz. hem icraat yapın, hem anneannenizi torununuzu çocuğunzu yetiştirin.
ama her şeyi devletten beklemeyin, devlet de halk da bizi ve toplumun en küçük bireyleriyiz.
neyse boşa yazıyorum yahu, hayırlı olsun...
rahatlayayım sonra yazarım... hayret birşey yahu, bu ülke böyle yazıyorsunuz...
bu kadar yazıyı boşa yazmışım... ama pes etmem, burada olmasa başka şekilde uğraşırım. çünkü kendimi sorumlu hissediyorum. hissetmeyenler kendisi bilir...