- Konu Yazar
Bu pazar bir arkadaşım Pozantı’dan beni aradı. Ben de Tarsus’ta olduğumu söyleyince Namrun’da (Çamlıyayla) buluşalım benim biraz işim var sonra da gezeriz dedi. Ben, eğer Namrun’dan sonra dağ/orman yollarından devam edip Gözne ve Soğucak üzerinden Adana’ya dönersek okey dedim. O da kabul edince Namrun’da saat 12:30'da buluştuk.Bu arada Namruna giderken vakit kaybetmemek için yolda durup pek foto çekemedim ama Namrun girişinden itibaren pil azalıncaya kadar çektim. Yaklaşık 60 foto var ekte.
Bu mtorum, 200 cc Ramzey Enduro

Namrunun girişindeki dere ve köprü üzerinden çekilen görüntüler

Namrunda Cuma Yakası denilen bölgeden kalenin ve çevrenin görüntüsü

Arkadaşım Fatih ve yeni aldığı BMW gs 650

Benim Ramzey ve Ben

Sonra Namrun'dan yola çıktık ve Sebil beldesinin içinden geçerek, Cehennemdere yoluna döndük. Bundan sonra artık stabilize orman yolu ve doyumsuz manzara bizleri bekliyordu.

Aşağıda Cehennemdere görülmeye başladı. Ama hala virajlarla dolu uzun bir yol var

Makinanın dijital zoom'u ile çektiğim bir foto

Ve nihayet Cehennem deresi...

Bu da ben.

Dere kenarında çektiğimiz bir kaç foto dan sonra, köprüden geçerek Gözne tarafına doğru yola koyulduk

Çook uzaktan Namrun-Sebil'in görüntüsü

İkimizin motoru da rodaj döneminde olduğu için rampanın bir noktasında biraz mola verdik.

Tekrar yola devam...

Bir başka kısa mola ve motorlar...

Artık dağı aşıp en tepe düzlüğe çıkmıştık. Ağaçlar burada biraz seyrekleşti.

Artık makinanın pili bitmek üzere. Bu nedenle bir iki foto daha çekip bıraktım.

Fatih kardeşim böyle poz verdi son olarak.

Bundan sonra maalesef foto çekemedim. Bu noktadan sonra birkaç belde/köy geçtikten sonra önce mersinin yaylalarından Ayvagediğine, oradan da Gözneye ulaştık. Sonra soğucak yaylasında karnımızı doyurduktan ve saat 18:00'de Mersin Adana otoyolundan Adana'ya ulaştık. Benim toplam katettiğim yol Tarsustan itibaren 205 km oldu. Namrun soğucak arası ise yaklaşı 55 km. Tadı damağımda kaldı.
Bu mtorum, 200 cc Ramzey Enduro

Namrunun girişindeki dere ve köprü üzerinden çekilen görüntüler

Namrunda Cuma Yakası denilen bölgeden kalenin ve çevrenin görüntüsü

Arkadaşım Fatih ve yeni aldığı BMW gs 650

Benim Ramzey ve Ben

Sonra Namrun'dan yola çıktık ve Sebil beldesinin içinden geçerek, Cehennemdere yoluna döndük. Bundan sonra artık stabilize orman yolu ve doyumsuz manzara bizleri bekliyordu.

Aşağıda Cehennemdere görülmeye başladı. Ama hala virajlarla dolu uzun bir yol var

Makinanın dijital zoom'u ile çektiğim bir foto

Ve nihayet Cehennem deresi...

Bu da ben.

Dere kenarında çektiğimiz bir kaç foto dan sonra, köprüden geçerek Gözne tarafına doğru yola koyulduk

Çook uzaktan Namrun-Sebil'in görüntüsü

İkimizin motoru da rodaj döneminde olduğu için rampanın bir noktasında biraz mola verdik.

Tekrar yola devam...

Bir başka kısa mola ve motorlar...

Artık dağı aşıp en tepe düzlüğe çıkmıştık. Ağaçlar burada biraz seyrekleşti.

Artık makinanın pili bitmek üzere. Bu nedenle bir iki foto daha çekip bıraktım.

Fatih kardeşim böyle poz verdi son olarak.

Bundan sonra maalesef foto çekemedim. Bu noktadan sonra birkaç belde/köy geçtikten sonra önce mersinin yaylalarından Ayvagediğine, oradan da Gözneye ulaştık. Sonra soğucak yaylasında karnımızı doyurduktan ve saat 18:00'de Mersin Adana otoyolundan Adana'ya ulaştık. Benim toplam katettiğim yol Tarsustan itibaren 205 km oldu. Namrun soğucak arası ise yaklaşı 55 km. Tadı damağımda kaldı.