Kesinlikle harika bir geziydi. Keyif almıştım. Yazdıkların için teşekkürler.kesinlkle macera
kesinlikle keyif
eline saglık ''temalı bir gezi'' olmuş.
Yok, cross olmadı. Tam tersine enduro. Kilometrelerce gezdim. Pist yoktu kiEnduro olmaktan ziyade cross olmuş sankiEllerinize sağlık paylaşım için teşekkürler :cat:
İlginize teşekkürler. Hepimize keyifli ve güvenli sürüşler.Güzel bi gezi olmuş..Yüreğinize sağlık.:rendeer:
Evet aynen öyle. Dilediğince serbest, her ne kadar dezavantajları ,tehlikeleri olsa da...çok güzel bir gezi olmuş.. tek başına sessiz ve sakin bir gezi............
Evet. Köpek yavruları favori oldu. Gezdikçe getirip satsam mı acaba burada?Tebrikler Güzel bir gezi imiş ... çok şirin noktalanmış![]()
En güzelini yapmışsın çıkmışsın doğaya. Fotoğraflar çok güzel. En sondaki bebe köpekler ise çok şeker. Hayvanları ve doğayı çok sevdiğim için fotoğraflara bakarken çok mutlu olduğumu belirtmeliyim. Yolun açık olsun. Paylaşım için teşekkürler.
Tekerine sağlık....
Baykuş ve köpeklere bayıldım gezi zaten güzel kiliselere karşı hep ilgim olmuştur zatenUfak kaza için de geçmiş olsun, paylaşım için teşekkürler :rendeer:
Teşekkür ederim.süper gezi olmuş
Çok teşekkür ederim.anlatımınızla beraber şahane görünütler yakalamışsınız:cat::cat:
Motor yatması bu gezilerde rutindir.Merhaba. Harika bir gezi olmus.Motorun yattığına uzuldum.Ben çayırdereliim.Aslında bizim orası tam gezi düzenlenecek yer. Baraj gölü , doğa ve kuzu çevirme. yolun %95 i asfalt ve topkapı-Çayırdere arası e-5 ten 87 km . nereye gideyim diyen tum arkadaslara tavsiye ederim. Mod arkadaslar buraya gezi düzenlerlerse harika olur.
Gezi yazılarınızı keyifle takip ediyorum.
Yine güzel bir gezi anlatım mükemmel devamını bekliyoruz paylaşım için teşekkürler.:cat:
çok güzel bi olay enduronun hakkı böle verilir![]()
Teşekkür ederim. :cat:çok güzel gezi olmuş emeğinize sağlık![]()
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Motorun birşeyi yok, düşmeyi, motoru yere yatırmayı biliyoruz çok şükür. Salak mıyım gidip o pis gölde sazan gibi sazan bekliycem.dostum ne işin var o bozuk kuş uçmaz kervan geçmez yollarda, git değirmenköy göletine at holtanı bak keyfine. motoruda nasıl devirmişsin öyle inş. bişeyi yoktur. anlaşılan sende tam bi maceracı ruhu ve tarih sevgisi var değirmenköye bi çok defa gitmeme rağmen sadece balık amaçlı tabi görmediğim yerleri gösterdin bana sağolasın, benimde altımda bi cross veya bi enduro olsa yarım kalan gezine seninle beraber seve seve katılırım ama altımdaki alet nazik bozuk yola gelmez kısmetse hedefimi gerçekleştirdiğim zaman sana katılırım inşallah gezilerinin devamını ilgiyle takip etmeye devam edeceğim:cat:
Kimseyi yerin dibine vurmadım. Nesine gücendin anlamadım da...dostum biz sana iltifat ettik sen bizi yerin dibine vurdun yakıştımı şimdi !