Tarihi 6 yıl Geçmiş Çay içilirmi arkadaşlar?

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Konu motosikletle alakasız. Bazen farklı konular oluyor fakat bu kadar absürt olmadığı için gidiyor..

Biz doktor değiliz ki... iç bir şey olmaz desek de bir anlamı olmaması lazım.

Konu tamamen troll bir konu. Ciddi ciddi cevap vermemek (ben dahil) bu gibi konuları açmayı önler inşallah.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
O çay fabrikadan yeni çıktığında bile içilmez.

Motosikleti
Adv
Kardeş içtin mi?

Senden yanıt gelmezse 6 yıllık çayın içilmeyeceğini forum olarak öğrenmiş olacağız.
Yok abicim içmedim,öğlen gidip çaykur turist çayı aldım 2027 son kullanma tarihli. 299 tlden 289 tl ye düşmüş. 10 lira indirimle çok zengin olduk😃
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sallama zaten adı üstünde, porselen demlikte taze suyla dökme olarak demlenmemiş çay, skutere benzer. Vitessiz motor gibidir.
Vitesli motora binenler her zaman pişman bir hayat yaşar. Özellikle maxi scooterlıların rahatlığını kıskanır. Anlıyorum seni gariban kardeşim

Konu motosikletle alakasız. Bazen farklı konular oluyor fakat bu kadar absürt olmadığı için gidiyor..

Biz doktor değiliz ki... iç bir şey olmaz desek de bir anlamı olmaması lazım.

Konu tamamen troll bir konu. Ciddi ciddi cevap vermemek (ben dahil) bu gibi konuları açmayı önler inşallah.
Bunu doktor da bilemez. Ben konunun açıldığı yer hususunda forum kuralları falan gibi konuları bilmiyorum lakin böyle bir soru sorulabilir bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar