Taraklı Karagöl Yaylası 08.01.2006(A-RI-ZA-LI)

arvasi3 , geziniz gerçekten muhteşem. motorumu alma aşamasındayım , gözüm chopper tarzı motorlarda idi ancak sizin ve diğer endurocu arkadaşların yaptığı bu tarz geziler , endurocu olarak camiaya girmeme vesile olacak yaf..:mrgreen:
Çinli kızınla ilgili bu gezideki yorumlarını da yazmanı isterim , bizdeki bütçeyle çinliden öte geçemiycem. Ben de alırsam çinli bir kız olacak :wiinkk:
kazasız belasız maceralar ..

Son düzenleme:
arvasi3 abi helal olsun sana beeee....
gostermişsin nasıl motorcu olunur.
antakya'ya gidip daglara cıkıcaz daha seninle...
geziniz mukemmel olmus tebrikler ahhhh askerde olmıcaktımda gelicektim sizinle içim gidiyo gezileri gordukce. neyseki az kaldı bitmesine 3 ay sonra tamamdır. gorusmek uzere....

sevgili FOTOMOTO hocam avatarına canım izmiirin konak saat kulesini koymuşsun.bana izmir günlerimi hatırlattın.motorla ilgili yorumum defalarca yazdım ama senin için gene yazayım.200 cc bir motordan beklenilen her şeyi fazlasıyla veriyor.tabi eksileri yokmu var.ben onlara çare bulmaya çalışacağım.mesela zincir çok ses yapıyor.artı süspansiyonu biraz sertleştirmek lazım.ön dişli kesin ağır devirli dişli ile değişecek.arazi performansı düşüyor.diğer yönden arazi lastiği şart.mevcut lastikler çamuru topluyor.MT21 takacam.egzoz performans geldi değişecek.3,5 ila 4 beygir + güç demek.bu kadar.bence parasıona göre çok güzel bir motor.sevgiliOHYEAH hocam sanada hayırlı teskereler dilerim.inşallah yazın beraber benim askerlik anılarım olan Antakyada brdirgenin üst taraflarındaki dağlara gaz açarız.vede o meşhur çok sevdiğim künefe tatlısından yerim ve O antakya parkı ile müzesinde anılarımı canlandırırım.en az bir iki günümü antakyaya ayıracam.allah nasip ederse Harbiyede et mangal yapacaz.selamlar sevgiler.

Sevgili Arvasi3 İnşallah çok çabuk iyleşirsin.
Valla bu yazıyı kaçırmışım. Ben kesin tatlı su motorcusunun yakasındaki kelebek motorcu rozeti olmuşum:pr: :pr: :pr:

sevgili okram temennin için teşekkür ederim.bizde ilk başladığımızda tatlı su motorcusuyduk ama zamanla insanın içinden kopan fırtınalar onu çamurların ortasına atıyor.sevgili MES szede çok teşekkür ederim.esas sizler muhteşemsiniz.

abi reimlere baktım bayıldım sanki oralara bende gitmiş gibi oldum bende yeni bir çinli zealsun 200cc kros aldım inşallah önümüzki günlerde bende böyle bi gezi yaparım (toroslarda):)

sevgili MKOSE hocam servis olayı nasıldır bilmiyorum ama zealsunda güzel makina gibi geldi.hiç kullanmadım gerçi.sadece siteden seyrediyoruz.ama benim makina çok güzel hoşuma gitti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
helal olsun vallahi
işte gerçek motor keyfi ve gerçek motorculuk bu :cat:
güzel resimler ve paylaşım için çok teşekkürler :)

evet gerçek keyif bu tabiat ananın kucağında onun şefkatli kollarına sarılmak ve dünyayı unutmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar