tanrinin_kirbaci34 Bacom Nice Senelere...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beni yan masadan yolladılar.:mrgreen: Doğum günün kutlu olsun..

genelde yan masadan meyve yollarlar ,senide meyvelerin arasında armut olarak yollamışlardır ,ama genede pavyonlarda yan masaya yollalananlara hiç değinmiyim hacu :queen::queen:

( Takılırmısın bizim topiğe öle olmaz böle olur:mrgreen:)

kardeşim benim doğum günün kutlu olsun
koca bulmak için programlara çıkmana gerek yok
fikirtepe sanayiden tevfik usta niyeti bozmuş seni istiyo :p

yaptrlanveri62307654350lj1.jpg

Nice yıllara Hakan Abi'cim :mrgreen: Niye genç ablaların hayalleriyle oynuyosun kötü insan:p
fikirtepe sanayiden tevfik usta niyeti bozmuş seni istiyo:p
Takdir-i İlahi :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Doğum günün kutlu olsun,özlettin kendini.

Super Moderator
Kaç tane doğum günün var Ati? Çok sık olmuyor mu bu ya? Yine kutlu olsun madem:rendeer:

Fotoğraf mı hediye edeyim yine:p

Mutlu, mesut, sağlık, yol, rüzgar dolu yıllar dilerim...::wish::

nice senelere lan kültürsüz manda....

saol çiçeğim benım özledım senı yakında bı bal alim senden :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 ----------

dgum günün kutlu olsun Allah sana yeni yaşında desti izdivacını nasip etsin...:p :rendeer:

saol tatlı cadı teşenküre ediyore sinyorita :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------

doğum günün kutlu olsun ....

tesekkur ederım:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------

mutlu yıllar iyiki varsın :cat:

tesekkur ederım tesekkur ederım tesekkur ederım :queen::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ----------

Ati yeni yaşın sana uğur getirsin Allah gönlüne göre bir de müstakını versin senin :mrgreen: :rendeer: Mutlu noeller :queen:

ho ho ho uyumayın uleyn yılbası aksamı size hedaye getirecek müstahaklı ati :queen::cat::cherry::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 ----------

kardeşim benim doğum günün kutlu olsun
fikirtepe sanayiden tevfik usta niyeti bozmuş seni istiyo :p

tevfik ustanın bu cömert teklıfı için cok tesekkur ederım ama yokum :queen::queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:00 ----------

yaptrlanveri62307654350lj1.jpg

Nice yıllara Hakan Abi'cim :mrgreen: Niye genç ablaların hayalleriyle oynuyosun kötü insan:p

Takdir-i İlahi :mrgreen:

arkadaslar bakınız muhterem cemaat bu tv den cekılmıs resım tamamen feyk deil :queen: ama konu ve anlatılanlar tamamen feyk :queen::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:02 ----------

Mutlu yıllar Ati, sağlıkla sıhhatle inşalla. :)

tesekkur ederım dostum bı ara bulusalım bı göruselım çay kahve bıseyler olsun maksat muhabbet olsun ya :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 ----------

Doğum günün kutlu olsun,özlettin kendini.

geldım abım geldım bende sızlwerı ozledım valla yakında guzel bır bulusma topiki yapalım da hep beraber muhabbetımız şenlensın:queen::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

Kaç tane doğum günün var Ati? Çok sık olmuyor mu bu ya? Yine kutlu olsun madem:rendeer:

Fotoğraf mı hediye edeyim yine:p

Mutlu, mesut, sağlık, yol, rüzgar dolu yıllar dilerim...::wish::

dostum tesekkur ederım ama ben yılda bır kez kutluyorum oda çalıstıgım ıcın herhangı bır kutlama yapamadım ama soz bı pasta kesıcem herkeze :queen: evet bu arada resım atsan fena olmaz hanı bıraz nostaljı yaparız:queen:

Abi Amerika dayim ocak gibi falan Turkiye de olucam yine bi karsiya gider Erdinc abinin yarim ekmegini yeriz olmadi:queen:

aynen olur valla gercı ondan da ses seda cıkmıyo ama öldumu kaldımı bılen varsa bılmeyene soylesın:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 ----------

nice seneleree :)

izdivcaça erebildinmi merak ettimde:mrgreen:

arkadasım merakını gıdereyım bız oraya oyuncuu olarak gıttık ajanstan ve hazır senaryo uzerıen oyun oynadık mıllette izliyo işte :queen:

aynen olur valla gercı ondan da ses seda cıkmıyo ama öldumu kaldımı bılen varsa bılmeyene soylesın:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 ----------

arkadasım merakını gıdereyım bız oraya oyuncuu olarak gıttık ajanstan ve hazır senaryo uzerıen oyun oynadık mıllette izliyo işte :queen:

yuhh yani onlar bile sahtee hee..
vay anasını kimselere güven kalmamış:farao:

insanlar kime güvenecek:pr:

yuhh yani onlar bile sahtee hee..
vay anasını kimselere güven kalmamış:farao:

insanlar kime güvenecek:pr:

o programlarda gerceklerde var şöyle anlarsın ne zaman yakışıklı bır erkek yada cok guzel bır hatun cıkar işte o zaman anlakı onlar ajans tarafından gelıyor yaslılar ıse gercek :cat:

dün Yalancı Romantik dizisinin tekrarını izlerken birde baktım kamera önünden sen geçtin...:p kafede GYM olayı vardı ya...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar