Tankta titreşim

Merhaba arkadaşlar geçenlerde gs 500 Aldım. Yaklaşık 12.000 km'de motor 11 yaşında hava filtresini yağını filtresini yağını Ve bujisini değiştirdim. Şimdi motorda tank'ta garip bir titreşim var yolda giderken sizce neden olabilir bu bir bilgisi olan var mı?

Gerçekten kmsi orijinaldir umarım. Deponun oturduğu yerde, şasi bağlantı takozları olur. Onların durumunu kontrol edin ve deponun herhangi bir parçayla doğrudan teması olup olmadığına bakın.

dostum gs 500ün deposunun altında şasiye oturduğu yerde lastik takoz bulunur. yapışkanları eskimiş olup düşmüş olabilir. onları yenile. ama doğru yerlere koymazsan depoda çok titreşim olur.

Sanıyorum ki kilometresi doğrudur arkadaşlar. Burada herkesin ekstra bir arabası daha oluyor motoru sadece yazdan yaza yaklaşık 3 4 ay kadar kullanıyorlar. Zaten görüntüsünden falan da anlaşılıyor motorun yıpranmamış olduğu.
Takozları bir kontol edeyim zaten geçen tekrar Yapıştırmıştım. Ama sanırım tam olarak doğru yere gelmedi

kedidir kedi

black-cats-4.jpg

"geçenler" dediğin zaman ile 12000 km arasında bu titreşim var mıydı, yok muydu?
Başka bir şekilde sorayım: Değiştirdim dediğin malzemeden sonra mı başladı, daha önce var mıydı?

Motor yaklaşık 3 haftadır ben de.
Ortalama 1k km yol yaptım.
Daha öncesinde dikkat etmemiştim hava filtresini değiştirirken benzin hortumları patladı tabi bir elimde tank bir tarafından benzin akıtırken bir şekilde vanayı kapattım akışı kestim o sırada orıjınal takozların yapışkanı yıpranmış olsa gerekki düştüler. Yapıştırıp yerine koydum daha sonra 400 km yol yaptım bu sırada dikkatimi çekti titreşim.

Düzeltme: motor 11.500 de satın alındı.

Motor yaklaşık 3 haftadır ben de.
Ortalama 1k km yol yaptım.
Daha öncesinde dikkat etmemiştim hava filtresini değiştirirken benzin hortumları patladı tabi bir elimde tank bir tarafından benzin akıtırken bir şekilde vanayı kapattım akışı kestim o sırada orıjınal takozların yapışkanı yıpranmış olsa gerekki düştüler. Yapıştırıp yerine koydum daha sonra 400 km yol yaptım bu sırada dikkatimi çekti titreşim.

Düzeltme: motor 11.500 de satın alındı.

takozları taktığın yeri tam fotoğraf atar mısın? bende biraz aşağıya yapıştırmışım benim depoda da titreşim varmış dikkat ettim de . :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar