Arkadaşlar bugün kötü bir kaza atlattım..Verilmiş sadakam varmış ki kaza yapmadım..Biraz gezeyim dedim..Çıktım evime aldım
kaskımı ve vücut zırhımı motoru çıkarmaya gidiyorum..giderken kask elimden düştü sertçe aldım baktım bişey olmamış annem de yanımdaydı espri yaptım kaliteliymiş kaza yapsam korur dedimçıktım yola..üç-dört km gittim şehir çıkışında tam araç sollarken tank tokatlamaya başladım..hızım 120 falan..direksiyonu
tutmaya çalıştım tutamadım..sürekli sağ sol yapıyo..uzun süre böyle yaptı tam aha dedim bitti işim kendimi hazırlıyorum yavaştan orta refüje dogru kaymaya başladım..şeritle refüj arasındaki mıcırlı alana girdim..hala devam etti
tokatlamaya..sıkı tuttum olmadı serbest bıraktım yine toparlamadı..sonra son gücümü topladım ve sımsıkı tuttum..ramak kala topladım motoru.ilerde sağa çektim motoru baktım elim kanıyo tankla elcik arasına vurmaktan..motor
iki kişiyleyken çok iyi ama tek bindigimde sürekli kıç sallıyo gibi..sanırım teker havasından..ya da bilmedigim baska bi sorun..gidişte ve dönüşte 80i geçemedim korkudanale: çok kötü bi deneyimdi..arkadaslar simdi size sorum bu
tank tokatlamanın sebepleri nelerdir?
tekeriniz düz bassın..kazasız belasız sürüşler.
Arkadaşlar bugün kötü bir kaza atlattım..Verilmiş sadakam varmış ki kaza yapmadım..Biraz gezeyim dedim..Çıktım evime aldım
kaskımı ve vücut zırhımı motoru çıkarmaya gidiyorum..giderken kask elimden düştü sertçe aldım baktım bişey olmamış annem de yanımdaydı espri yaptım kaliteliymiş kaza yapsam korur dedimçıktım yola..üç-dört km gittim şehir çıkışında tam araç sollarken tank tokatlamaya başladım..hızım 120 falan..direksiyonu
tutmaya çalıştım tutamadım..sürekli sağ sol yapıyo..uzun süre böyle yaptı tam aha dedim bitti işim kendimi hazırlıyorum yavaştan orta refüje dogru kaymaya başladım..şeritle refüj arasındaki mıcırlı alana girdim..hala devam etti
tokatlamaya..sıkı tuttum olmadı serbest bıraktım yine toparlamadı..sonra son gücümü topladım ve sımsıkı tuttum..ramak kala topladım motoru.ilerde sağa çektim motoru baktım elim kanıyo tankla elcik arasına vurmaktan..motor
iki kişiyleyken çok iyi ama tek bindigimde sürekli kıç sallıyo gibi..sanırım teker havasından..ya da bilmedigim baska bi sorun..gidişte ve dönüşte 80i geçemedim korkudanale: çok kötü bi deneyimdi..arkadaslar simdi size sorum bu
tank tokatlamanın sebepleri nelerdir?
tekeriniz düz bassın..kazasız belasız sürüşler.
geçmiş olsun..Konuyu okudum açtığında korka korka kullandım motoru![]()
hepinize verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..ulaştıgım sonuç şu ki belli bir çözümü yok en ortak karar ise gidon amortisörü ve bence de en mantıklısı..ben de bikaç yerde agırlıgı arkaya vererek gidonun rahatlatılması gerektiğini okumuştum..ama o anda sadece gidonu rahat bırakmam geldi aklıma..sanırım o rahat bırakma kurtardı beni..sonrasında sımsıkı tuttum diyorum ama rahat bırakma biraz düzeltmiştir gidonun ritmini diye tahmin ediyorum..tamamen dönebilcegi yere kadar döndü gidon hatta sol el serçe ve yüzük parmagımı tanka sıkıştırdı şuan acayip acıyolar kapıya sıkıştırmış gibi..herşey çok çabuk oluyo bikaç saniye ama inanın size çok uzunmuş gibi geliyo.tekeriniz düz bassın..
arkadaşım ön cantına balans ayarı yaptır sebebi bu dehil ama tetikler sonra gidon amortisörü düşünebilirsin
Çok geçmiş olsun dostum...
şu video yu izlemek faydalı olur herkese adam ciddi bir tank slapper kurtarışı yapıyor:
http://video.google.com/videoplay?docid=1428325235202920383&q=Tankslapper#docid=1757928325473012370
Arkadasim gecmis olsun bu konuyu okuduktan sonra bende baya bi arastirdim bir sitede sunu buldum burda bu olayi biraz teorik anlatiyor http://www.earlyriders.net/gidon-amortisoru-t648.html?
herkese kazasiz surusler dilerim...
Gecmis olsun arkadasim,
Verilmis sadakan varmis gercekten.