Tanışma

:cherry:Merhabalar,adım Mertcan 13 yaşındayım abim sayesinde bende motor hayatına atıldım:cherry:

Zaten ehliyetimi alana kadar abimin arkasından gidicem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:02 ----------

Ama hiç yorum yok.Olmadı:silent:

Slmm,
abisi ben oluyorum bu gencin ayakları yere yetişse belki kaçırcak ama bide anahtarları bulması gerekiyor tabi.

13 yaşındaki kardeşim hoşgeldin :)

Abisi olan arkadaşım aman dikkat et,

kardeşinde anahtarı alıp motoru kaçıracak gibi bi enerji seziyorum ben şimdiden.

Bunun bilincindeyim:cat:, oyüzden anahtarları ortada bırakmıyoruz bide kendine fazla güveni yok, güvende vermiyorum zaten, önce ehliyet sonra eğitim sonra motor :cherry:

13 yaşında motosiklet hayatın sadece artçılıktan ibarettir umarım, hoşgeldin...

Ben de 13 yaşında başladım kocaelinde derincede 2 yıl amcam arkamda gezdi :) keyif alırdı bana öğretip kendi arkada oturmaya o yıllar böyleydi 60 evlerden yenidoğana gider gelirdik her sabah akşam ..Şimdi köyde kasabada trafiğe kapalı alanlarda tavsiye ederim..

Ben de 13 yaşında başladım kocaelinde derincede 2 yıl amcam arkamda gezdi :) keyif alırdı bana öğretip kendi arkada oturmaya o yıllar böyleydi 60 evlerden yenidoğana gider gelirdik her sabah akşam ..Şimdi köyde kasabada trafiğe kapalı alanlarda tavsiye ederim..

Sağolun verdiğiniz bilgi için ama boyum biraz daha uzun olsa motoru abim öğretçek:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar