tanışma

arkadaşlar merhaba,

bursa da yaşıyorum.33 yaşında ve bekarım.ER 6N kullanıcısıyım.gezmeyi,eğlenmeyi çok severim.

dağcılık ve sporla(kayak,yüzme,basketbol,koşu,dalış,yamaç paraşütü vs) ilgileniyorum.öğrenilecek çok şey ve gezilecek çok yer olduğunu biliyorum.

kazasız,keyifli sürüşler diliyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------

arkadaşlar merhaba,

bursa da yaşıyorum.33 yaşında ve bekarım.ER 6N kullanıcısıyım.gezmeyi,eğlenmeyi çok severim.

dağcılık ve sporla(kayak,yüzme,basketbol,koşu,dalış,yamaç paraşütü vs) ilgileniyorum.öğrenilecek çok şey ve gezilecek çok yer olduğunu biliyorum.

kazasız,keyifli sürüşler diliyorum.

bu arada ismim Fatih Aktüre-nick im bu yüzden fakture :)yanlış anlaşılma olmasın.

Hoşgeldiniz , kalıcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle

alper turan .

Yılar önce kayak,yüzme ,dalış,zıpkın vs. gibi sporlarla aram çok iyiydi. Uludağ kış sporları eğitim mrkz. komutanlığında kayak yapıyordum.Hemen hemen aynı branşlarda top koşturmuşuz.Artık yüzme haricinde hiçbirini zaman darlığından uzun süredir gerçekleştiremiyorum.Hobilerimiz hemen hemen aynıymış.MT ye hoş geldin,kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar