Tanışma

Merhaba arkadaşlar bende bir motosiklet tutkunu olarak bu siteye üye oldum. Sizin gibi motor hastası arkadaşlarla tanışmak beni mutltu eder. Ben de Allah'ın izniyle 1 ay içinde motor almayı düşünüyorum. Başta 125CC'lik bir motorla başlamayı düşünüyorum. Size sorum ise hangi markayı tavsiye edersiniz.(1.5 ile 2 arasında param var). Mondial'mi Asya'mı yoksa daha başka bir markamı. Lütfen beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

motosiklet modelleri başlığında hemen hemen türkiyede satışta olan her model için çok kapsamlı sayfalar var ilgilendiğin model hakkındaki başlığı baştan sona oku hala aklında bir soru işareti varsa ilgili başlığa sor arkadaşlar yardımcı olcaktır............

hoş geldin arkadaşım bence heryerde yazdığım gibi dişini biraz daha sık ve 2850.ytl'ye bir yamaha ybr al!!!hatta 900 milyon peşin 6 ay taksit peşin fiatına alabilirsin!!şu çinleri bırakın artık bi güvenipte sıfır motorla uzun yola çıkamicaksan ne anlamı kaldı japondan şaşma sakın!!!:cat:

maddi durumum on yetiyor sizce mondial nasıl uzun yola gider mi?

Süper Moderatör (BBRR)
doğru şekilde kullanılır ise her motor uzun yola gider ama rahat olurmu dersen biraz belin ağrır derim... motoru periyodik olarak soğutur yanına gerekli malzeme ve ekipmanı alırsan gidilir kinetix le bodrum - istanbul yapanlar vardı niye olmasın............

aramıza hoşgeldin.
inşallah istediğin motora kavuşursun.
eğer tipini beğeniyorsan ybr 125 al derim. ben sadece tipini beğenmiyorum ama bana göre dört dörtlük bir motor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim ailemize hoşgeldin :rendeer: Bu arada arkadaşlar bırakın bu çin malı motosiklet düşmanlığını.Adamlar yaptılar babalar gibi de satıolar.Bende mondial 250mct kullanıorum,Ağustosta aldım,5 aydır problemsiz kullanıorum (3-3,5 milyara bulunabilecek 250cc en güzel motosiklet diyebilirim).Ayrıca maddi imkanım el verse bende istemezmiydim bi regal raptor yada harley ... almayı :salut: Ayrıca yedek parça da da pek bi problemi yok mondialin.(Yanlış anlaşılmasın ben ne mondial satıcısı nede Çin malı taraftarıyım.)Tekrar aramıza hoşgeldin kardeşim :rendeer:

arkadaşlar peki mondial ve asya arasında (125 cc) bi tercih yapmama yardımcı olur musunuz?

Öncelikler aramıza hoşgeldin dostum.
Asya yazmışsın.Benim yazlıkta kullandığım ve şu an garajda yatan bir Asya 125 T motorum da var.Şu an 3200 Km yol yaptım.Ve sorun yaşamadım.Seri ve tipine göre çok güçüdür.7.2 Kw.Tavsiye edrim.Eğer alır almaz vidalarını bi sıktırırsan ve de içindeki ucuz motor yağını değiştirip kaliteli bir yağ eklersen sorun yaşamazsın.

Ben mondiale sıcak bakıyorum ama bi tarafımda asya diyor iki arada bi derede kaldım. Sizden gelen mesajların baya bi etkisi olacak ne olur bana yardım edin...

Hoşgeldin,Mondial KT 125 güzel bir motosiklet seni fazla üzmez.Bunun yanında YBR de güzel,fiyatları da sana uygun sanırım.Scooter dersen zebil gibi marka ve model var.Formda marka ve modeller,arızaları,görüşler hakkında epeyi yazı var.Okursan bilgilenirsin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) aramıza hoşgeldin:)

arkadaşlar hoşbulduk inşallah hepimiz birbirimize yardımcı olabiliriz.

merhaba rakdaşlar bende uzun zamandır giremiyodum askerlik nedeniyle şuan izindeyim arkadaşım hojgeldin tüm supersportve enduroculara selamlar..®

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar