tanışma

kaza yapmıs olabilirsin allah 2. yi yaşatmasın ve tüm hastalarımıza şifa versin de o kaza için ameliyat oldun mu?? oldu da kaybetmedi isen lokaldir ya da ameliyatlık bişey yoktur suur kaybetmemek imkansız cunku beyinin geiriye donusumlu deprese edilmesi:)

çok sağlam taklalar attım asfaltta ama aya kaltım işte
ambulansı bile kendim aradım cepden:queen::queen:

dilberim hoşgeldin.umarım birdaha bukadar uzun aravermezsin.birlikte birçok etkinlikte görüşmek ve tanışmak nasip olur umarım
.:rendeer::rendeer::rendeer:

kaza yapan arkadaş sanada çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine.allah korumuş valla:pr::pr::pr:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
crazyy mustafa

arkadaşlar bn mustafa bn dede tigrina var.64.000 km de bn motor servisinde calışıyorum vidio yakında bnden kac vuruyo hepiniz göreceksiniz:)arkadaşlarada inanıyorum :135hızlı olan öne cıksın

arkadaşlar bn mustafa bn dede tigrina var.64.000 km de bn motor servisinde calışıyorum vidio yakında bnden kac vuruyo hepiniz göreceksiniz:)arkadaşlarada inanıyorum :135hızlı olan öne cıksın

mustafa damdan düşer gibi yazı yazmışsın. ne alaka şimdi birisinin tanışma topikiyle senin yazdıklarının ? mod arkadaşlar benim ve musti'nin cevabını silerlerse sevinirim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar