tanışma

selâmlar arkadaşlar, ben hakan,
artık ben de iki tekerliyim(mondial 250 aldım bir hafta önce) alışmaya çalışıyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum(özellikle kıyafet konusunda)

haluk5555 , hoşgeldin aramıza, kıyafet konusunda forumda açılmış onlarca başlık mevcut olup , bunları okuyarak bilgi edinebilirsin. :rendeer:

aleykümselam dostum, hoşgeldin. allah kasasız belasız sürüşler nasib eylesin cümlemizede sanada(amin) :rendeer:

kıyafet ve yorumlar için sitede ARAMA kısmını kullanarak araştırma yaparsan burdaki yapılan açıklamardan daha tatmin edici seyler bulabilirsin cunku uzun zamandır konusulan seyler var, hade kolay gelsin simdiden. :king:

yağmurlu havada dikkatli kullan.
araba kullanıyosan araba kullanırken verdiğin dikkatin 2 mislini vereceksin.
motorun sıfıırsa iyi bir rodaj dönemi geçirmeni dilerim.
hayırlı yolculuklar...

Süper Moderatör (BBRR)
haluk5555,
arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: eğer sitede dolaşırsan istediğin her türlü bilginin mevcut olduğunu göreceksin :bounce:

ya o motordan memnun musun çok hassas olduğ sylenio özellikle tekerler çok ince allah göstermdsn bi kaza olduundan hepsinden daha dayanıksız diolar yaşanmış bi durum ama allah korusun hayırlı olsun :rendeer: :rendeer:

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin. Moto Sohbet ve Motosiklet Seçimi ve Modeller kısmında aradığın birçok şeye ulaşabilirsin ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar