Tanisma

Evet arkadaşlar Falcon 50 benimde hemşehrim bi çok forumda kendisinin gezi yazılarınıda bulabilirsiniz ben de Ürgüplüyüm ve geçen yıl tesadüfen karşılaştık şu an kendisiyle msn üzerinden konuşurken bu satırları yazıyorum kendisi gezileri ve dostluğuyla çok özel bi kişidir herkese saygılar sevgiler

hoşgeldin gubetçi arkadaşım,almanyadaki gezilerinide bizimle paylaşırsan seviniriz

Hoşgeldiniz motorsiklet kullanmak öle bi hastalık kii gurbet ellerinde bilee sürüyor tekrar hoşgeldiniz...:cat:

Pinarr
Vaayyy Ürgüplü hemşerim gelmiş hoş gelmiş..
Selam hemşerim nasılsın, kimlerdensin..

Merhaba Pinarr

Burda Hemserilerimle Tanismak beni sevindiriyor.
Ben Ürgüpün Ortahisar Kasabasindayim amma 36 senedir Almanyada yasiyorum.Sen Ürgüp den misin.

Saygilarimla falcon50

................... ............. /' /)
................./´ /)........./¯ //
..............,/¯// ......... /...//
............./...//. ......./¯ //
.........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
........./'.../... ./... /.../ //
........('(...´(... ....... ,../'. .')
.........\.......... ..... ..\/..../
..........''...\.... ..... . _.•´
............\....... ..... ..(
..............\..... ..... ...\

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyhm8.jpg

Hoşgeldin abi...:rendeer:Gezilerini ailecek takip ediyoruz:mrgreen:Harika geziler yapmışsın eline,fotoğraf makinene,yüreğine,motoruna sağlık...Yerinde olmayı isterdim:pr::cat:

Pinarr

Merhaba Pinarr

Burda Hemserilerimle Tanismak beni sevindiriyor.
Ben Ürgüpün Ortahisar Kasabasindayim amma 36 senedir Almanyada yasiyorum.Sen Ürgüp den misin.

Saygilarimla falcon50

Ben 4 yaşıma kadar Ürgüpteydim.. Ürgüpte de motorcular birbirlerini tanıyor ise babamla yakın yaşlardasınız.. Belki birbirinizi de tanırsınız..
Ben direk Ürgüplüyüm, çarşıda tam temenninin karşısındayız..

slm bende ürgüpten ahmet bende kendi capımda motorcuyum sımdılık cın malıyla idare ediyoz bi parayı buluyum alcam bı hayabusa ver gazı yemeyen karbüratör utansın diycem vercem gazıı ver elini türkiye gezcem meleketi canımm de benım bı banka felan soymam lazım bunun icin yoksa ahırete kalır benım hayaller:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar