tanısma

merhaba arkadaslar adım cesur istanbul umranıyedeyım ozel bır sektorde calısıyorum 27 yasındayım 6 senedır motor kullanıyorum sınema muzık en onemlısıde motorla gezmeyı cok sevıyorum tsk ler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin cesur umarım aradıgın tüm faydalı bilgileri ve güzel dostluıkları burada bulursun

hoşgeldin cesur dostum inşallaharadığını bulur iyi vakit geçirirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin Cesur, motosikletle gezmeyi seviyorsan burayı da seveceksin demektir:)

hoşgeldin kardeş bende ümraniyede oturutyorum bende motor alınca beraber gezeriz aramıza hoşdgeldin :)

hoşgeldin.:rendeer:

(sitemizin tek bir şeyini sevmiyeceksin oda her mesajında en az 25 karekter kullanman gerekiyor.:pr: :pr: :pr: )

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin :) :rendeer:

ELINT gülünü seven dikenine katlanır :)

Aramıza hoşgeldin :) :rendeer:

ELINT gülünü seven dikenine katlanır :)

hacı bu diken gülden büyük neyine katlacan. can yakmaya başladı valla:p :mrgreen:

25 karekter uygulaması uygulandıgı tarihten itibaren bir arpa boyu yol alamadıgını her topicte her mesajda görüyoruz. insanlar söylemek istediklerini 25 karakterden az harflerle ifade ediyor ve mesajın altında;

(25 karakter:pr: )
(25 karaktersiz karakter:mrgreen: )
(25 hoşgeldin)
(25 nasılsın :p )
vs.. saymakla bitmez. insanalara 25 karakter fazla geliyor bu apaçık ortada bunu herkez görüyor ama neden illa bu 25 karakter diye diretiliyor. kasmaya gerek yok. 10 karakter uygulaması gayet başalıydı.

ama bu 25 karakter uygulaması tavugun buza dogurmasını beklemek gibi birşey. nekadar kasarsan kas olmuyor işte sonuç ortada

ölmeden önce şu 25 karakter uygulamasının 10' a indirilmesini görmek dilegiyle (gözüm açık giderim bak:p )

Son düzenleme:
cesur hoşgeldin aramıza..........
bak benden uyarı burası bagımlılık yapıyor.......
motosikletını satıp eve bılgısayar alan adam tanıyorum :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar