tanışma

selamın aleyküm millet ben yeni üyenizim çok uzun zamandır motosiklet kullanırım fakat şimdilerde bir 100 cc cup var öna takılıyorum aranıza alıp almayacağınızı bile düşündüm bu minik motorla ama umarım benide kabul edersiniz motor siklet ve motorlar hakında bayağı bilgim var belki size faydalı bile olabilirim daha önce daha önceleri değişik motorsikletler kullandım eskiler bilir javalar ruslar triumph50 bmwlar ajs ler nortonlar bizim zamanın motorları ilginç motorlardı enson 250 bmw 650 r 65 derler mersinde mezitlide oturuyorum elektronik mesleği yapıyorum yazarkasalar tv pos cihazları falan biraz uzun yazdım sanırım ama idare edin tanıştığımıza memnun oldum herkese saygılar sunarım:)

Hosgeldiniz. Aramiza katilmak izteyen herkesi kucaklayan bir topluluga uyeyiz. Mesleginiz itibari ile danisacagim konular olabilir.

Super Moderator
Hoşgeldiniz, faydalı insanlara her zaman her yerde ihtiyac vardır. Kazasız sürüşler dilerim. İlk fayda bizden gelsin, MotorSiklet değil, Motosiklet. Sevgiler.

Hoşgeldiniz. Öyle şeymi olur bakınız benim şu an için motosikletim bile yok. Tecrübeli insanların deneyimlerine her zaman ihtiyaç vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar