tanısma

Serhat dergideki resmini gördüm :queen: Başarılarının devamını dilerim. Inşallah günün birinde o dergiye kapak olursun...

bende allah nasip ederse 2_3 yıla kadar ya cbr 600 veya v_storm alıcam inşallah allah herkeze versin byes...®

toblerone, merhaba o çukulata ne acaba değilse nedir arkadaşım sadece merak ettimde benim sayfama yazabilirsin İYİ MOTORCU BENİ ANLAR.bekliyorum

bir motor çizeceksin onun gibi bozulup gitmeyecek saklayıp gömeceksin Kİ SENDEN BAŞKA kimseler binemeyecek ... :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah bana o sene içrsinde bi R6 nasip etsin işallah :thumright:

Amiin insallah Peril !!!!
Arkadaslar ben bisiklet kullanıyorum simdilik, motorum yok ama cok fena hevesliyim buna :farao: :farao:
benim cok calısıp almam gerekiyor biraz da babaya naz yaptık mı bahara olur umarım :bounce: :bounce: herkesten Amin beklioruuuuummm... :geek: .

hos falan geldık yanı sen nasıl motor ıstıyosun bakım hem bakalım aılen onaylıcakmı pardon bırde yasını sorcaktım bıraz fazla soru sordum kusura bakma aminnnnnn :farao:

serhat yarın ^^23^^ doluyor.. Ailede annem karsı cıkıyor baba taraftar sadece...
ben gonulluyum sorun degil:) Nasıl motor istiyorum bmw istiyorum ama nerdeee....
Dur bi bakalım daha pek bilgim yok bu konularda arastırıyorummm:)
Aminlere devam arkadaslar :bounce: :bounce:

ıyı aynen amınlere devam allah kazasız belasız motro surmek ve sıfır makına almayı nasıp etsın bmw dıyosun he shoper tarzı mı dusunuyon racıng yokmu aklında cok mu suratlı gelır dıyosun yok sa :farao:

serhat bişey sorcam..bende de YBR125 var..daha yeni ısınıyorum makineye..biraz anlatsana şu tek tekere nasıl kalkılır bu makinada..denemeye başlıyım ben de :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar