- Konu Yazar
slm arkadaşlar kusura bakmayın tanışma geç oldu 
kendimden bahsedeyim bn 16 yaşında lise 2. sınıf istanbul ümraniyede oturuyorum bilgisayar bölümünde okuyorum bilgisayar tamir cart curt fln yapıyorum öle böle işte motor işim ise kendimi bildim bileli motor hastalığı war bnde babamda amcamda çok eski motorcular bni hatta kuzenlerimide uzak tutmaya çalışıyolar ancak içimde çok acayip bi ateş motor büyük tutkunuyum ancak içimde yaşatanlardanım 8 yaşımdan beri aaraba kamyon kamyonet minübüs motor fln kullanıyorum açıkcası kendimi bildim bileli kullanıyorum ehliyet için 8 sene geçti 2 sene geçmiyor 1 sende motora war çıldırıcam artık kullandığım motorları yazayım arabalar listesi uzun 

50 cc bi scooter arkındı
150 cc bi scooter kendimin ilk motoru gözümün nuruydu (truca tr150t18)
kanuni atv250
polaris sportsman 700 twin war şu anda
şimdide hyosung gt250r alıcam inşallah dua edin bna kimseyede sööylemiorm alıcağımı nazar fln değer diye değerinizi bilin size açıklıyorum burda görüyorsunu nerelerden nerelere motor bnm için imkansızdı ama oluyo işte birse sizden isteğim bu hyo bni kasarmı bi yorum yaparsanız sewinirim arabalardan mesela çok rahat we iyi kullanırım yani ilk kullandığım arabanın witesinde fln zorluk yaşamıyorum gayet yumuşak kullanıyorum bu babamın yorumu aslında atv250 de yarı otomatikti wites wardı ancak debriyaj yoktu ondada baya kullandım yorumunuzu bekliyorum iyi günler
şimdiki motorumun resimleri unutmuşum kusura bakmayın yalnız bunlar biraz eski resimleri bunlarda çok değişiklik yapıldı yeni resimlerinide eklicem ayrıca satılıktır motor
50 cc bi scooter arkındı
150 cc bi scooter kendimin ilk motoru gözümün nuruydu (truca tr150t18)
kanuni atv250
polaris sportsman 700 twin war şu anda
şimdide hyosung gt250r alıcam inşallah dua edin bna kimseyede sööylemiorm alıcağımı nazar fln değer diye değerinizi bilin size açıklıyorum burda görüyorsunu nerelerden nerelere motor bnm için imkansızdı ama oluyo işte birse sizden isteğim bu hyo bni kasarmı bi yorum yaparsanız sewinirim arabalardan mesela çok rahat we iyi kullanırım yani ilk kullandığım arabanın witesinde fln zorluk yaşamıyorum gayet yumuşak kullanıyorum bu babamın yorumu aslında atv250 de yarı otomatikti wites wardı ancak debriyaj yoktu ondada baya kullandım yorumunuzu bekliyorum iyi günler
şimdiki motorumun resimleri unutmuşum kusura bakmayın yalnız bunlar biraz eski resimleri bunlarda çok değişiklik yapıldı yeni resimlerinide eklicem ayrıca satılıktır motor
Son düzenleme: