Tanışma, Tavsiye

Katılım
5 Ağu 2008
Mesajlar
27
Selamlar, arkadaşlar.
Uzun bir süredir gözüme takılıp duruyordu. Epey kişinin scooter kullandığını farkedince; kısa mesafeler için rahat olur, işini rahatça görebilirsin ama trafikte tehlikeli olabilir (mi) ( İstanbul Anadolu ) vs. gibi düşünürken bende almaya karar verdim diyebilirim.

Anladığım kadarıyla KYMCO epey kaliteli. Benim düşündüğüm sabah işe, akşam eve , gerektiğinde kurs için, gerektiğinde çok uzak olmayan mesafelere, İstanbulun her köşesine, en uzun yol olarak Eskişehir, Bursa, Kütahya civarına kadar rahatça gidebileceğim bir motosiklet veya Scooter almak. Gerçi yaz aylarıda bitiyor ama. ( Siz ne tavsiye edersiniz seneyimi bekleyeyim. )

Benim aklımda oluşan iki seçenek var. KYMCO' nun Agility City veya People 200S. Fiyat olarak City daha mantıklı geliyor bana. Açıkcası 3500 YTL' den fazla para vermek pek mantıklı değil bana göre. Olmazsa diğer modelin ikinci eline mi baksam ? Gerçi hiç kullanmadığım için temiz kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım onuda bilmiyorum.

Yamahanın cbr 125 city gibi bir modeli de var zannedersem. Hemen hemen aynı ayarda diğer saydığım KYMCO modelleri ile.

Unutmadan küçük tekerlekler bana biraz oyuncak gibi geliyor, bu yüzden yukarıdaki iki modeli yazdım. Siz ne tavsiye edersiniz, senelerin tecrübesi olarak.


Saygılar.
 
Katılım
17 Tem 2007
Mesajlar
404
Scooter olarak honda dylan 150 tavsiye ederim ama 2. el bakcan sıfırı seni aşar. Vitesli olarak da cbf150,TVS apache, Ybr125 olabilir.
 
Katılım
12 Eki 2006
Mesajlar
11,471
Arkadaşım öncelikle hoşgeldin ... Scooter baslamak için ve rahatlık için iyi bir seçimdir...İst gibi bir sehir de zaten en iyi ulasım aracı gibi geliyor bana :)

KYMCo güzel bir seçim ; Kaliteli ve rahat bir motor... Ama vitesli istiyorum diyorsan da sana Yamaha YBR 125 Ve Honda CBF 150 yi önerebilirim.. Ayrıca benim kullandığım Honda CBR 125 i de önerebilirm :)
Vitesli motorlarla uzun yolda daha rahat edersin :) Şahsen ben öyLe hissediyorum !,

Sana kolay gelsin ; inşallah doğru tercihi yaparsın :)
 
Katılım
4 Tem 2008
Mesajlar
1,167
yaz geçsede kısın artık o kadar soğuk olmuyor dursa dursa 2-3 garajda durur scooter çok fazla rahat değildir ybr tarzı motorlarla rahat edersin ybr almanı öneririm bir scoter kullanıcısı olarak zaten scooter alsan 1 yıl sonra vitesli birşey almak isteyeceksin
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst