tanisma, koklaşma

Selam tüm motor camiasina

siteyi tesadüfen yakın zamanda buldum. surekli teknik ve motor secimleri bolumlerini takip ettiginden burayi geç fark ettim.
izninizle kendimi tanitayim;

motor ile tanişmam hatirlamadigim bir cocukluk yaşından başlar, babamin arkasinda hizla giderken yaptigimiz kazadan sonra babam motor surmeyi birakti. (bacaginda ciddi hasarlar oluştu) benim şeytan tüyüm olduğundan bir şey olmamişti takla attim durdum sonrada ayaga kalktim.

o zaman bu zamandir motor aşığıyım. (kazanin ardindan 15 yil falan geçti)
kuzenim sayesinde 96 'da kullanmayi ogrendim. malesef kuzenimi sadece yazlikta gorebildigimden ve ailem motor karşıtı oldugundan sadece yazdan yaza binebildim. 3 yil once ehliyetsiz kullanimdan saglam bir ceza yiyince kullanmayi tamamen bıraktım.
universiteydi şuydu buydu derken geçen zamandan sonra kimseye soylemeden kendime bir keeway superlight 150 aldim. alir almaz da ehliyet kursuna yazildim.

sonunda daimi olarak motor üstünde olabilecegim. Unutmadan; ismim Yusuf, istanbul kadikoyde ikamet ediyorum sinema sektoru ile meşgulum. Yakindaki tüm motorcu arkadaşlara bir yararım dokunabilirse irtibat kurmaktan cekinmesinler:

hepinize sevgiler ve saygilar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin kardeşim :rendeer:

hoşgeldin ARRI435 :king: ilerde bi sinema organizasyonu fln olursa sana sorarız artık :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
HOŞGELDİN :rendeer:

yavuzturk2004: her zaman beklerim, arada calistigim filmlerin reklamini da yaparim artik burdan heuheuh

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşgeldin ehliyetinde motorunda hayırlı olsun :king:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
motosiklete kaza yaparak bağlanan başka kimse varmıdır acaba.ne bilim soğuman gerekirdi,ama sevmişin.helal olsun :cat:
hoşgeldin :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar