destinyofrock' Alıntı:Hoşbuldumda kimseyi göremedim ehhehe:bounce:
Vaoooooouwwwwwwww:queen:kuvva' Alıntı:görmen için önce hissetmen lazım, gönül gözün açık olsun, hoş geldin.
saygı ve sevgiyle kal.
:queen: Yok bikiniyle terliozya maselef öle :queen:kılıçbalığı' Alıntı:hoş geldin
bulunduğun yerde kaçtane motorcu var.(cehennemde) sanırım orda itfaiyeci kıyafetleriyle bini yosundur motora))))
Teşekkürler teşekkürler saygılar hörmetler ehliyetim var a2 biletimde var saolun teşekkürlerGelişim Sürücü Kursu' Alıntı:Merhaba;
Aramıza hoşgeldiniz... Fuar biletlerinizi bizden de alabilirsiniz...
Toplu gitsek acaba kıyafet yardımı, günah indirimi yaparlarmıdestinyofrock' Alıntı::queen: Yok bikiniyle terliozya maselef öle :queen:
eVEt TabiKi İsTaNbUlLllLlLl...hasangurleyen' Alıntı:nerden istanbulmu
Bak anlaşma yapalım yarı yarıya günahlar ok kimde ne kadar var bilinmez ona göre bişiler yaptırırım sana ok mi?kılıçbalığı' Alıntı:Toplu gitsek acaba kıyafet yardımı, günah indirimi yaparlarmı
Dostum sen bu olaya bi el at istersen .Sen kıdemlisin ya senin orda yakinen tanıdıkların falan da vardır.biliyosun motor kardeşliği var.yaparsın artık bize bi büyüklük![]()
okkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canım arkadaşımmm senin hakkını nasıl öderim ben.destinyofrock' Alıntı:Bak anlaşma yapalım yarı yarıya günahlar ok kimde ne kadar var bilinmez ona göre bişiler yaptırırım sana ok mi?
Ok Mi DeDiMMMM:queen:
bAğcılar maselefkılıçbalığı' Alıntı:okkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canım arkadaşımmm senin hakkını nasıl öderim ben.
haa buara sen istanbul un hangi köyündensin28 martta ordayımmmmm
saglık olsun be arkadaşım ben b.evlerde 3-4 yıl kaldım aam devamlı yaşamayı istemedim.sıkıyor oaranın havasıdestinyofrock' Alıntı:bAğcılar maselef![]()