TANIŞALIM PROFİ66

selam aranıza yeni katılıyorum ancak uzun yıllar öncesinden beri aktif olarak motor kullanıyorum. ilk motorum 1992'de 1992 model bir jawa laser'di ogünden bugüne irili ufaklı birçok marka ve modelde motor kullandım şu anda bindiğim motorlar gsxr750 ve tt600 e ayrıca arazide kullandığım bir de xt600 var. nick'imdeki 66 imal tarihimi ifade ediyor, makina mühendisiyim, kendime ait iş yerimde faaliyet gösteriyorum, amatör olarak motor konusuyla ilgiliyim, kendi motorlarımı kendim söker takar, ihtiyaçlarımı kendim karşılamaya çalışırım.
yaaa bu böyle olmıycak ben yazıp duracam herkez bayacak sonunda, arkası yarın.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hoşgeldin usta, teknik olarak çok yardımın dokunur siteye...

öncelikle belirtmek isterim sitenin varlığını DD nin kitabından öğrendim değişik sitelerde aynı nick ile geziniyorum, amacım internet vasıtası ile daha çok arkadaşa ulaşmak öncelikle kendi bilgi ve görgümü artırmak ve kendi deneyimlerimden yola çıkarak ihtiyacı olabilecek arkadaşlara yardımcı olarak mutlu olmak.

tekrar söylemek isterim ki hoş bulduk arkadaşlar.

Süper Moderatör (BBRR)
hoş geldin bir hatırlatma aynı avatarı bir arkadaş daha kullanıyor karışıklık olmasın :rendeer:

hoş geldin profi66. kendi motorunu yapıyormusun yoksa sadece parçamı takıyorsun? :silent:

hoşgeldin sayın abim.kendine iyi bak.geniş tecrübenden istifde etmek dileğiyle.ben de tıp öğrencisiyim,görüşmek üzere

hoş geldin profi66,bir mühendis daha böyle giderse motosikletnet marka motor yapıp piyasaya gireriz.Şimdi birde kalıpçı lazım dermişim :rendeer:

hoş geldin arkadasım.
MoToR, benim 87-90 lı yıllarda kalıpcı atolyem vardı dilegin oldu say :mrgreen:

Eeeee ne zaman başlıyoruz baba imalata, modelleri sen çıkarıcan o zaman :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar