tanışalım mı...????

öncelikle herkeze merhaba.aranıza katıldığım için mutlıyum.ismim coşkun nick'imi motordelisi sitesinden gören arkadaşlar olmuştur mutlaka.burada da aynı isimle girmeyi uygun gördüm.bu siteden de öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum.umarım hoş vakit geçiririz hep beraber.:) bu arada ilk defa yazdığım için yanlış yere yazmış olabilirim.yeni katılımcı olmam nedeniyle mazur görün lütfen herkeze tekrar merhaba...:wiinkk:

Süper Moderatör (BBRR)
:rendeer: Hoşgeldin dostum
Burada makara kukara konusunda çok şey öğreneceğinden eminim:queen:
gezilerde görüşmek üzere:rendeer:

dostdark sen varsan makaradan başka bişey olmaz :) hoşgeldiiinnn takıl bize hayatını yaşa:p

womanrider' Alıntı:
dostdark sen varsan makaradan başka bişey olmaz :) hoşgeldiiinnn takıl bize hayatını yaşa:p
:queen: makara:queen: kukara:queen: rakı:queen: bira:queen: motor:queen:
olay budur dostum

Aramıza hoşgeldin bol ve neşeli sohbetler sana dostum. Kazasız belasız günler ve sürüşler

hoşgeldin dostum sen dost darka takıl hayatını yaşa ama dikkat et fazla sarhoş olma bu arada sen nerdensin ne iş yaparsın azcık tanısaydık?

hoooşgeldiiiin..keyifli bir forum eğlenceli..duygusaal ne ararsan:queen:

:bestmt: ::tutkuy:: ::hosgeldi

tanışmayalım...ben tanışmak istemiyorum seninle zorlamı kardeşim...:p :p :cherry: :queen:

ülen Samsun çok uzak yavvv....hani Egede falan olsan ipimi koparıp gelirdim valla...:rendeer:

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar