Tanışalım Kaynaşalım !!!

Hoşgeldin sünger amca. :p
Pardon çingen bob.
Amaaan!! sünger bob. :)

Keyifli paylaşımlar. :)

Super Moderator
aramıza hoşgeldin kardeş :rendeer:
umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz

forum kurallarını okuman iyi olur :wiinkk:
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

[URL=''http://www.motosiklet.net/forum/mt-hakkinda-elestiriler-sorular-oneriler-duyurular/75188-guncellenen-forum-kurallari-ve-yeni-ceza-sistemi.html/''Güncellenen Forum Kuralları ve Yeni Ceza Sistemi[/URL]

Hoşgeldin sünger amca. :p
Pardon çingen bob.
Amaaan!! sünger bob. :)

Keyifli paylaşımlar. :)

hoşgördüm Vienetta
pardon vantilatta
amann!! vendetta (=

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------

[URL=''http://www.motosiklet.net/forum/mt-hakkinda-elestiriler-sorular-oneriler-duyurular/75188-guncellenen-forum-kurallari-ve-yeni-ceza-sistemi.html/''Güncellenen Forum Kuralları ve Yeni Ceza Sistemi[/URL]

teşekkür ederim sıcak karşılama için modorötörm:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:34 ----------

var vaaarrr.ben 1995 ten beri hala tezkeremi alamadım.19 senem daha var..devrecilik görmedim.ama burada malesef var biraz..

sen askeriye ye liseden filan girdin heralde anaokuluda olablir ???

Ofelya ayrıntılara takılma boya moya işte adamlar sanat yapmış bize sergilemek düşer (= ayrıca o sanatın altında ne cevherler yatıyordur kim bilir :queen:

bu arada forumda tanışma topiklerinin en altındaki

Ankara Bayan Arkadaş
Semte Göre Kız Arkadaş

nedir yahu motosiklet.net in biz ankaralı motorculara kıyagımı

Hoşgeldin kayışı kopuk arkadaşım.
Bende semte göre kış arkadaş da nerde yazıyor dedim :)
Google Reklamları, sitenin kıyağı değil :) Olsa da süper olurdu.
Dişi Artçı aranıyor :)

Hoşgeldiniz efenim.. İmzanıza bayıldım.. (Can Yücel)

:rendeer:

İşte anca böle forumlarda imza diye kullanıyoruz adamın sözlerini kendisi unutldu gitti.Teşekkürler dikkatinize :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------

Hoşgeldin, kısa zamanda foruma adapte oldun..:cat:

eee karşılama sıcak olunca sonuclarda böle oluyo (= sayenizde efenim

Giriş

Aranızda olmak çok gü
zel,Herkes babasının Mz inden bahsederken ben de gençlerin arasında olmaktan oldukça mutluyum,birgün belkide karşılaşacağımız günler yakındır ,yolu düşen leri Finike ye bekliyorum.Ben ve eşim motosikletle gezmekten zevk alıyoruz,doğa bizim için bir rehber oluyor,herkese kazasız sürüşler diliyorum.

Arkadaşlar merhaba ben bülent istanbulda yaşıyorum.Motor aşkı bir arkadaşımın motoru ile seyahat etmek ile başladı uzun zamandır almayı düşünüyordum umaraım sizlerle yapacağım doğru bilgi alışverişlerinde en doğru kararı veririm .

Arkadaşlar merhaba ben bülent istanbulda yaşıyorum.Motor aşkı bir arkadaşımın motoru ile seyahat etmek ile başladı uzun zamandır almayı düşünüyordum umaraım sizlerle yapacağım doğru bilgi alışverişlerinde en doğru kararı veririm .

Hocam merhaba, isterseniz bi konu açın orda size çooook ama çok insan yardımcı olacaktır. Tecrübeli ve deneyimli insanların olduğu bi forumdasınız.
umarım motosiklet konusunda tatmin olur aramıza faal olarak katılırsınız.

Ofelya ayrıntılara takılma boya moya işte adamlar sanat yapmış bize sergilemek düşer (= ayrıca o sanatın altında ne cevherler yatıyordur kim bilir :queen:

bu arada forumda tanışma topiklerinin en altındaki

Ankara Bayan Arkadaş
Semte Göre Kız Arkadaş

nedir yahu motosiklet.net in biz ankaralı motorculara kıyagımı

:queen::queen::queen:
birader o kısım google reklamları:queen: google da daha önce ne arattıysan reklam kısmında arattığın kelimeyle ilgili reklamlar çıkıyor:p
demek ki çok kız aramışsın google da:mrgreen:

Oooo ayağımızı sürtük benim tanışma topiği yeni arkadaşları çekiyor (= ne mutlu bana

Gardiyan misali bir hoşgeldin olmuş :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar