tanışalım kaynaşalım

içinde motosiklet aşkını yaşatan herkese selam :mrgreen:
ben berkay 21 mart taki geziye gelen arkadaşlar bilirler (siyah pejo) , bilmeyenlerde tanısın çünkü artık her buluşmada varım. herkese keyifli sürüşler diliyorum... :cat:

HOşgeldin =) :mrgreen: Sen ve arkadaşın sayesinde güzel fotolarımız oldu :cherry:
Katılımlarını bekliyoruz
Bİr süre berkay yerine ali diye seslendiysem de burdan belirteyim arkadaşın adı BERKAY :cherry:

Selam aliberkay murrat ın dediği gibi gezide siyah pejonla takiplerin iyi oldu fotolardada faydan çok oldu.gezilere severek geleceğine inanıyorum. :bounce:
benim gelebildiğim her gezide seni görmek isterim.
sevgiler.T.T.Arif

bulusmaların bu kadar eğlenceli olabileceğini tahmin etmiyordum o yuzden uzak kalmıstım ama bundan sonra kacırmam. en kötü günümüz böyle olsun.
bide havalar biraz daha düzelsin cok iyi bir gezi planım var umarım gercekleşir...
bide arif abi senin resmini cekmek kadar zor sey yok..... çok hızlısın :cherry:

murat yarın bende fuara geliyorum orda görüsürüz
bide subaruyu sakın satma abi, o ivme o ses beni bitirdi birde içinde olsam ... yada ben bir kere biniyim oyle sat :mrgreen:

Bugün ordayız. Telefonum var zaten.
SUBARUya binersin merak etme :cherry:

aliberkay gerçekten güzel fotolar yakalamışsın ama bidahaki sefere planlı daha güzel şeyler yapacağımıza eminin T.T.Arif abimizde öyle söyledi daha nice buluşmalara fuarda görüşürüz bugün

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Berkay motorun tekrar hayırlı olsun güle güle kullan :sunny:

saolun arkadaslar. :mrgreen: daha önce motorsikletli bir grup gördüğümde aklıma hep serseri tipler geliyordu. sanıyorum bu genel bir bakış acısı ve filmlerin yarattığı bir imaj. bu kotu imajı yolda cevremize saygılı davranarak ve iyi arkadaslıklar kurarak yıkacağımıza inanıyorum. boylece motosikletin tehlikeli kısmını minimuma indirerek tamamen zevk alabileceğimiz bir araç haline getirmş oluruz.
cok uzattım biliyorum :farao:

hoş geldin aiberkay senide aramızda görmekten mutluluk duyarız. fotolar için ayrıca teşekkürler ediyorum.. subaruyu seviyosunda hani modifiyeli murat 131 ler varya ses var görüntü yok aynı o şekil bar bar bar ses var ama gitmiyo abi yaaa. :geek: eheheheheheh

sen önümden geçme ezilirsin falan dikkat et LETO (gözlerim bozuk yanlış anlamayın) :cherry:

abi subaruya laf söyletmem sapancaya giderken içindeydim arabada inanılmaz ivmelenme var dehşet biranda 220km hıza çıktı arabaya laf söyletmem. :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumright: :thumright: :thumright:

abi motosikletten önce otomobil modifiyesiyle ilgileniyordum ve bir subaru alıp modifiye işlemlerine girmek istiyordum. subarunun hikayesi bu ve benim için önemli bir araba. okul bi bitsin onu da yaparız icabında :cherry: ama şimdi motor!!!

hoşgeldin kardeşim...kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle...öpüyorum ali berkaycığım:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar