tanışalım kaynaşalım

Arkadaşlar
Hepinize merhaba, çooook uzun zamandan beri bir hayalim vardı ve artık gerçekleşmek üzere. Bende kısa bir süre sonra bir motosiklet sahibi oluyorum (c.tesi günü teslim alacagım bir aksilik olmaz ise) büyük bir heyecan ve hafifte korku var içimde ne yalan söyliyim.
Aylardır takip etmediğim site, kurcalamadıgım topik kalmadı, kısmet motosiklet.net e üye olmakmış. Bu arada kesinlikle karşılık beklemeden, içtenlikle ve samimiyetle bu işe başlamak isteyenlere yardımcı olan arkadaşlara bir kez de ben kendi adıma teşekkür etmek istiyorum. Normal şartlarda asla karşılaşamayacagımız bir bilgi ve tecrübe paylaşımı mevcut.
Bu arada yaş 32, meslek bankacı (10 yıldır) yani hafiftende sıyrık. Şimdilik bu kadar fazla uzatmayayım.Kendinize iyi bakın.

Bankacı-sıyrık bağlantısını kuramadım :silent:

Hoşgeldin

hoşgeldin:cat:
motonet3yy.jpg

hoşgeldin aramıza markasınıda söleseydin iyi olurdu..ne alıyosunn

arkadaşlar hepinize teşekkürler öncelikle,
maviş; bir problem çıkmaz ise yarın teslim alıyorum, hyosung comet 250 aldım.

khutuck; sıyırma derken latife yaptım, on senedir her gün 8 - 10 saat hesaptı, kitaptı, paraydı, krediydi, vadeydi, müşteri problemiydi derken biraz uçuyor insan, bizim meslekte bir geyik vardır, kırkına gelen bankacının şahitliği mahkemede kabul olmaz diye....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar