Tanisalim ben xmax raydir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beni tanimayan varmi bana gitsin oyu verenler intikam alicmm

DKN

delişmen oğlan konusuna bakın anlatılanlara göre eşkal'i benziyor. bi de intikam alıcam falan diyo, daha da şüphelendim. ben gitsin oyu falan vermedim esprisine yazmıştım sadece. çok özür dileyerek gideyim artık ben saygılar abi

Motosikleti
D400
ya bu herif kaç kez ceza aldı komple ne zaman banlayacaklar çok merak ediyorum

muhtemel bu dediğim için linç gelecek ama bu adamı yönetim neden kayırıyor?

Kendi yazdıkları kurallar buyrun.

1.2. Forum Kullanımı

1.2.39. MT Forumlarına içeriksiz, gereksiz veya açılan başlıkla ilgisiz mesajlar gönderemezsiniz.

1.2.14. Sansürlenerek te olsa küfür, argo terim, maksadı aşan benzetme, sataşma, tartışma çıkarıcı söz, aşağılama vb. içerikler mesajlarınızda bulunamaz. Tehdit etmek, küfretmek, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu mesajlar ile din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar yazmak, davranışlarda bulunmak yasaktır. MT forumlarının en belirgin özelliği kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir.

1.2.20. MT forumlarında konuyu amacindan saptıran veya konuyla alakasız mesajlar atılamaz. İçerik veya alıntıları değiştirerek diğer üyeleri yanıltmak yasaktır.

1.2.27. Site üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmelidirler. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı içeriği içeren konular açılamaz.,

bu böyle devam eder.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Eleman kirletici olarak konu açıyor, zevk aldığı açık,
günlük hayatta kimse sallamıyo olsa gerek, ayrıca imla bilgisi ve Türkçe'ye hakimiyet, eğitimi konusunda ön fikir veriyor.

admin abiler arkadaşa gerekli ilgiyi ve şefkati gösterirler umuyorum.

vallahi ben kal diye oy kullandım, çocuklar daha küçük kıyma bana.

L3Ank7.jpg

Motosikleti
D400
valla yönetim acıklama yapmıstı puan sistemi ile alakalı mıymış neymiş süresiz banlanma muhabbeti.

adamın puan 1000den düşüyor herhalde :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar