Tanımlanamayan bir cisim elimize ulaştı..

yaa kız arkadaşımın elleri bu kadar güzel değildi:queen::queen:ne bileyim ben öyle parçayı tutan elin biraz usta eline benzemesi lazım hafif yağlı kirli:cherry:böyle güzel ele sahip olan bi usta hiç görmemiştim:)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
maşallah baya el fetişi olan üyemiz varmış:cyclopsan

ipucu yok mu? yoksa sizde mi bilmiyorsunuz?...

cık ..yok, bilemicem bende...:silent:

GKN

efeeeet
emraaan yanından geliom
gittik, elleri yakından inceledik
iimişşş:queen::queen:
he bu arada parçayı inceleyemedik, e siz sanaldan resmi görünce parçayı unutttunuz reeli malum oldu:queen:

Büyük deliğe PRO Orta deliğe ince PRO diğer aynı boydaki iki delikten birine Marlboro Diğerinede Parlement takıyon. Sonra yandaki delikten çekmeye başlıyon. :queen:

Yaa kız neden bi motosikletçiye gidip bu parçanın ne olduğunu sormuyor ya da siteye üye olup bu başlığı kendi açmıyor da emrahı msn e ekleyip bak bu benim ödevim diyor ben anlayamadım :queen:

Emrah kızın resmini görmediysen okulda numarasını veren arkadaşla aynı kişi olabilir bence:)

ExTReMa uzat elini. Tebrikler kardeş sana. Aldırma vallaha kıskandılar. Neden mi ? Traş olmaya fırsat bulamıyoruz ki sıra ele gelsin. Bu arada benim hanım görmesin gres yağlı ellerimin yanında..

yenilirmi bu? suya atsak da karıştırsak tadına baksak nolduğnu anlarız kannımca :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar