Tamir parasından bıktığı motosikletini yaktı.

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Gaziantep’te, anahtarcı ustası sürekli tamir ettirmesine rağmen bozulmasına öfkelendiği motosikletini dağ başına çıkardı, karşısında insan varmış gibi konuşup elindeki sopayla ayna ve lambalarını kırdı, en sonunda da, ’Beni yarı yolda bırakırsan seni yakarım demiştim’ diyerek üzerine benzin dökerek ateşe verdi.

Makinede "Yak anasını satiim sende bende kurtuliim demiştir." :cherry:

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
işte yurdum motosiklet tamircileri insanı ne hale getiriyor gördünüz dimi. yazıklar olsun böyle para alıp iş yapmayan tamircilere. kim bilir 280 tl neresine aldılar tamir parası?

insanın sabrı taşmayagörsün...

280 lira çok almışlar amcadan yaa. Hep bu sözde tamirciler. Aha, yaktı kül etti adam motoru. Senin anahtarcı amcadan aldığın o paranın sana hayrı olacak mı?

Geçende buna benzer bir şeyi dinlemiştim. Yağ değiştirsin diye ustaya götürüyor. Sözde usta yağı boşaltıyor, tapayı kapatıyor yağ koymadan öyle gönderiyor. Adam çarşıya iniyor ve taaak! Motor kitleniyor. Motor komple gitti.

Bizim sözde ustalar böyledir işte....

Dipnot: Anatarcı emmi, yakmayaydin eyiydi, yapardık biz onu binerdin fıtı fıtı :)

Nasreddin Hoca'nın "Eşeğini dövemeyen semerini döver." fıkrası gibi olmuş...

İnsanımızın ruh hali sanki iyiye gitmiyor gibi ...

abi 3 parça motor kısmından malzeme parası 60tl tamam hadi neyse de işçilik parası 150 tl nedir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar