Tamer Karadağlı Predator Kaskı ile İstanbul Trafiğinde

Benim de olsa isterim. Bir Tarhan Telli ye Cruiser yaptıracaksın Predator temalı. Of be tadından yenmez :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence gayet güzel. Olumsuz eleştirileri kıskançlığa bağlıyorum ben.

zevkler renkler meselesi, hayko cepkin gibi adam taksaydı yadırgamazdım da, Tamer Karadağlı'ya gitmemiş be usta ne olacak kaskı çıkarınca anaaa taşfırınmış la bu mu diyecekler reklam kokan hareketler bunlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paranla rezil olmak buna denir

O değilde gece sürüşünde aynaya bakıp arkadan gelen böyle birşey görsem acaba ne hissederim o 1-2 saniye içinde onu düşünüyorum :D

yaklaşık 2 ay önce görüp beyendiğim kasktır. amaç trafikte dikkat çekmekse en iyisi bu.:pl:

Abi kaskı bilmeyen ve filmi seyretmiş adam çevirmede görsün silahına davranır, nefsi müdafadan da yırtar :D demedi demeyin.

Çok güzel bir kask. Bende olsa ben de takıp gezerdim. Kıskanmayalım, servet düşmanlığı yapmayalım. Güle güle kullansın.

2 hafta olmuyor Gis Park'a gitmiştim arkadaşımın eğitimine eşlik etmek için, 4.cü gidişimde de orda gördüm hep orda sanırım sahibiyle ahbaplar, Harleyi fotoğraftakinin metalik mavisi ve kaskı da schuberth ti..başka biriyle karıştırıp haber yapmış olabilirler :)

Kendisi ve takıldığı grup, motora binmeden önce alkol almasalar çok iyi olacak. Böyle de bir insandır ne yazık ki.
Haftasonu, GIS'de elde biralarla takılıyorlardı.
Görevli arkadaşların burası bir eğitim kurumu, uyarılarına rağmen ısrarla da devam ettiler.

İyi hoş da kaza sırasında bu kask ne kadar güvenli acep?
Ls2'lerin güvenliğini falan beğenmiyoruz ya bu sharp veya snell testinden kaç puan almıştır acep :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar