Tamamen asfalttan...

Arkadaşlarımın çalışıyor olmasından dolayı biraz kırgın ama ehliyetimi artık cebimde hissetmenin
rahatlığı ile Cumartesi günü tek başıma bir gezi yapmaya karar verdim. Depomu doldurduktan sonra
Yerköprü'ye doğru yola koyuldum... Adana da bulunan bir çok kişi gitmiş ve gittikleri yerleri
yayınlamış olsalar dahi bir de benim bakış açımdan sunmak lazım diye düşündüm fotografları...

Daha önümde bir süre daha yol var ama bir durup çekim yapayım dedim...

Amacım herkesin gördüğü yerleri yeniden göstermek değildi. Tek amacım ehliyetin verdiği rahatlıkla
istediğim gibi kilometre yapabilmekti...

Karaisalı'ya vardığımda etraf hem sakin hemde sessizdi... Bazı zamanlar buranını keşmekeş kalabalık
zamanlarını hatırladığımdan...

Karaisalı ilçesinde fazla durmadan yoluma devam ettim. Yollar yavaş yavaş kıvrımlı bir hal almaya
ve gittikçe daha da güzel bir hal almaya başlamıştı...

Daha bir viraj bitmeden diğer virajın başlaması gerçekten de çok eğlenceli... Kendinizi bir anda
Moto GP de keskin virajları dönen pilotlar gibi hissediyorsunuz. Tabi tek farkla, 60 Km hızla bunu
yapıyorsunuz :)
Yer köprüye gelmeden önce sizi Hacıkırı Tren istasyonu karşılıyor. Hemen durup bir fotograf çektim
Tabiki;

Yolumun bir kısmını tren hatlarının üzerinden geçip Yerköprüye vardım... Burası her görüldüğünde
insana farklı zevkler veren bir yer... Belki bir kaç kez daha geldikten sonra yol size sıkıcı gelebilir
ancak o yapıyı gördüğünüz de gerçekten de "Vay be" diyorsunuz...

Tek başıma olduğumdan ve öğlenden önce Adana'ya dönmek gibi bir düşüncem olduğundan yola yeniden koyuldum ve
yeniden Karaisalının yolunu tuttum... Ancak yolum üzerinde Çakıt vadisinden akan derenin üzerinden
geçmeden önce bir fotograf daha çekmeyi ihmal etmedim;

Yolum yeniden virajlı bir hal almıştı ancak durmak yerine bu virajların tadını çıkartarak Karaisalı ilçesine
vardım ve hiç durmadan Adana'ya yola koyuldum. Ancak bir kez daha bakarak gün için Karaisalı'ya teşekkür
ederek yoluma koyuldum... ve tam istediğim zamanda Adana'daydım...

Sevgilerle...

Mersin İl Temsilcisi
he ya güzel yapmışsın valla. ben de denişik bişeler yapacam yeni Alkız'ımla. göstertecem sonra, ahanda diyecem bu da benden. dşyecem ama allah büyyük. hemi gardaşlar.

Eline sağlık tekte olsan iyi gezmişsin aslında bu gezilerin yalnız tadı pek olmuyor ama! tadını çıkardığına sevindim.

benm de gittigim bi yer ama yinede tekrar hatırlamak güze oldu:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel gezi olmuş o taş köprü cok güzel sanslısınız valla istanbulda beton dan baska bir sey yok:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir gezi olmus fotograf ve anlatım :cat: 10 numara

seviyorum bu siteti yahuuuu ülkemin herköşesini gitmiş gibi oluyorum paylaşımcı arkadaşlara teşekkürler:cat:

tek başına giden ha ben sana sorarım bunun hesabını cem bey beni dicektim ama ekibi satmışın len
ama iyide etmişin::mrgreen:

Herkese yorumlar için teşekkürler,
Oki; cmt günü diğer arkadaşlar çalıştığı için ehliyetli olmanın heyecanı ile tek başıma mötöra :))) atladım ve yola koyuldum...
bu hafta sonu gel beraber cmt günü kopalım...:)

@azimuth Cem iyi etmişsin. Bazen tek tabanca takılmakta lazım değişiklik oluyor. Kendine iyi bak. Görüşmek üzere.

güzel gezi emeğine sağlık.ehliyetin hayırlı olsun nice sorunsuz geizleri paylaşman dileklerimle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar