tam hakimiyet ve motosiklet yol sanatı adlı kitap isteyenler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçen ay aldım bu iki kitabı meğer ne çok bilmediğimiz konular varmış hayati önem taşıyan o kadar fazla konu varki özellikle motosiklet sürmeye yeni başlayanlar için çok önemli bir kitap. omm den iki kitabı 65 tl ye aldım.
kitabı almak isteyenler benimle iletişime özelden geçebilir.

gerçi şimdi öğrendiğim bilgilere göre omm istanbulda eğitim veriyormuş 23 kasım da eğitim bedeli 30 tl isteyenede kitap hediye ediyorlarmış. bilseydim daha önce böyle birşey olduğunu boşuna para vermezdim kitaplara para. eğitime gidene kitap hediye edilecekmiş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------

http://ommriders.com/media/takvim/Kas%C4%B1m23TeoriIstanbul.pdf

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

Merhaba,

İstanbul dışından eğitime katılacaklar var mı ? **

Son düzenleme:
kitapların hediye edilip edilmeyeceği ile bilgili kesin bir bilgim yok sadece bir arkadaşım söyledi. omm ye ulaşabileceğim tel numarası olmadığı için soramadım. eğer kitaplar hediye edilecekse kaçırılmayacak bir eğitim.

Bu kurum hakkında yorum yapabilecek var mı ? Başvuru yaptım ama motosiklete şöyle oturulur, yolun burasında durulur gibi başlangıç bilgileri verilecekse hiç zaman kaybetmek istemem :)

Barodi neden özelden mesajlaşıyoruz? yazsanıza nereden temin edebileceğimizi?

OMM sürücüleri tarafından Türkçeye çevrilen "Motosiklet Yol Sanatı" (RoadCraft) kitabını satın almak istiyorsanız; İstanbul için Sabri Oran, İzmir için Alp Altan Ugur, Ankara için Erhan Tatlısu, Bursa için Can Ceylan, ile irtibat kurabilirsiniz..

adreslere aşağıdan ulaşabilirsiniz. ben de yeni aldım.

http://ommriders.com/pages/ArtTR.aspx?artID=2010

Daha once böyle bir seminere katılan var mı? Katılımcılara neler kattığını merak ettim

Motosikleti
Honda Forza
OMM tamamen para kazanmaya yönelik bir oluşum. Eğitim alacaksanız Honda en iyisi.

Arkadaşlar Sabri Oran Trabzon'a kargolar mı? Kime başvurmam lazım. İşe bak arkadaş yorumları yapan herkes İstanbul'dan.

23 kasım'da düzenlenecek OMM - IAM - A.R.A. Theory eğitimi hakkında ilgililerden mail yoluyla bilgi aldım. Şöyle diyorlar; eskiden tamamen ücretsiz olan bu eğitimlere başvuru sayısı 130 civarı olmasına rağmen, eğitime sadece 50 kişi geliyormuş. Bu eğitimde kitap bedeli olan 30tl eğitim ücreti belirlemişler. Katılımcılara da kitabı hediye edeceklermiş. Böylece gerçekten eğitime katılmak isteyenleri de ayırmış oluyorlar. Ben katıldım. Birkaç arkadaşımı da yönlendirdim.

Bu açıklama, "OMM tamamen para kazanmaya yönelik bir oluşum" diyen arkadaş için yeterli bir cevap olmuştur sanırım.

23 kasım'da düzenlenecek OMM - IAM - A.R.A. Theory eğitimi hakkında ilgililerden mail yoluyla bilgi aldım. Şöyle diyorlar; eskiden tamamen ücretsiz olan bu eğitimlere başvuru sayısı 130 civarı olmasına rağmen, eğitime sadece 50 kişi geliyormuş. Bu eğitimde kitap bedeli olan 30tl eğitim ücreti belirlemişler. Katılımcılara da kitabı hediye edeceklermiş. Böylece gerçekten eğitime katılmak isteyenleri de ayırmış oluyorlar. Ben katıldım. Birkaç arkadaşımı da yönlendirdim.

Bu açıklama, "OMM tamamen para kazanmaya yönelik bir oluşum" diyen arkadaş için yeterli bir cevap olmuştur sanırım.

Bende katıldım ve mail yoluyla aynı bilgilendirmeyi aldım :) Bu kitabı edinmeyi çok istiyordum, yanında bir de eğitim olunca tadından yenmez oldu:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar