talıhsız kaza

er5

dun aksam hafıf alkolluydum .motoru calıstrdım vıtese taktım debrajdan elımı pat ıdye bıraktım ve motor altımdan fırladı yerlerde.dedımya talıhsızlık .belkıde alkolun etsı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi kendininde dediğin gibi talihsizlik deyil o alkolden sinirlerin gevşemiş ayarlayamamışsın çekme hızını ALKOLÜN ETKİSİDİR %100

Geçmiş olsun... Demek ki neymiş motor ALKOL ile çalışmazmıııışşşş....

Vitesli motorun debriyajının elden olduğunu öğrendim

Bence talihli kaza olmuş bu. O kafayla orada düşmeyip TIR altına girseydin o zaman talihsiz olurdu.

Bunun talihsizlik olmadığı kesin... Ne olduğu belli de işte arkadaşlar sessiz kalmış nezaketlerinden. Gezilerde ellerinde rakı kadehleri biralar ile çekilmiş resimlerin sahipleri de okur bu topic'i inşallah. "Bana bişey olmaz" mantığı çok yanlış ama işte malesef anlamıyorlar.

Not: beni ilgilendiren kısmı alkollü motora binip kendine hasar vermesi değil, alkollü olarak motora binip bana veya sevdiklerime hasar vermesi. Şiddetle kınıyorum. Hafif alkol ağır alkol yok, alkollü motora binmeye hakkıon yok. Ne yasalarda ne de vicdanlarda. Benim kardeşime anama babama kazayla çarpsan da az alkollüydüm elimden kaçmış pardon desen sonra da burada alkollüydüm adama çarpmışım desen olur mu? Allah senin gibilere akıl fikir versin. Amin.

kaza yapmışsın geçmiş olsun ama alkollüyken motor sürmek çok büyük bir yanlış dikkat et derim ben

geçmiş olsun dostum umarım tekrarını yaşamazsın, lütfen fazla alkollü kullanma.
mt.izmir den selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Khutuck' Alıntı:
Bence talihli kaza olmuş bu. O kafayla orada düşmeyip TIR altına girseydin o zaman talihsiz olurdu.

Kesinlikle
+1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar