taksitli motosiklet almak istiyorum yardımcı olurmusunuz ...

taksitle scooter almak istiyorum yardımcı olabılırmısınız ....
ayrıca bu alemde yenıyım yardımcı olursanız cok sevınırım ...

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz. Yani daha fazla "Yardım, çok acele yardım, help me..." ile başlayan konu başlıkları seçmemeye özen gösterin. Sonuçta hepimizin soruları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte.. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************

Kac para vermek istiyosun? Nasil bi scooter istiyosun? Maxi/mini/midi???

Bunlar 1000 YTL den baslar 9000YTL ye (abartmadim daha fazlasi da vardir) gider.. Bi yaz, kotani belirle, yardimci olsunlar..
Degil mi ama coccuuum?

Taksitlerini Bizmi Ödüyecez Yoksa :sunny: Yani üye Sayısına Göre Bi Bölüştürme Yaparsak Bana Ne Kadar Bi Bölümü Düşüyor :sunny:

[Kızma]} :queen: :queen:

ya arkadaslar 1.5 - 2 milyara kadar olabilir birazda taksit durumuna baglı yani benim istediğim cok büyük seyler degıul daha yenıyım ufaktan baslamak ıstıyorum ... ayrıca taksit bolusme de mantıklı geldi hani :) tesekkurler sımdıden ...

taksitle dediğine göre sıfır arıosun o fiyata modial v.s war :bounce:

ikinci el taksitli olmayacagını dusunuorum bende ...
işte biraz daha acıklarmısınız mesela mondıal nasıl hangı modellerı güzel yaparmı o paraları falan ...
vs. deıp bırakmayaın lutfen arakdaslar yenıyım ben daha dıyorum sıze...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben 110 ft mi satmak istiyorum.İlgilenirsen taksit yapabilirim. Saygılar

bluecece1, forumda "Motosiklet seçimi ve modeller" başlığında Mondial, Asya, Jinlun, Kanuni vs. gibi aradığın fiyatlar civarında modelleri bulunan birçok marka için açılmış topicler bulabilirsin. Kolaycılığa kaçıp, armut piş ağzıma düş yapmayalım lütfen. Bir foruma girip, hiçbir araştırma yapmadan, kendini bile tanıtmaya gerek görmeden cuk diye ortaya kurulma alışkanlığı yayılmaya başladı bu aralar.. :farao:

Ayrıca forum kurallarını okumuş olsaydın, başlığın konu ile ilgili ipucu verecek şekilde yazılması gerektiğini de bilirdin. "Help, yardım, kurtarın beni, heyo, yuppi, acil" gibisinden başlıklar kullanmıyoruz forumumuzda. Sonra da kuralcı diye adım çıkıyor, ama bu kurallar forumumuzun "ahır" haline gelmemesi için gerekli. Dikkat lütfen!

mondial 151 rs geliyor 1 hafta daha sabret başka motor düşünme zaten pişman olursun fiyatı 1538 ytl kaçırma ve 24 ay vadede var :rendeer:

cenkmenderes kardesım bu kadar sert olmasaydın keske cunku vaktım kısıtlıydı ve bunun ıcın sızden yardım alabılecegımı dusundugum ıcın bunu yazdım buraya ayrıca ben motorun ozellıklerınden falan anlamıyorum amacım sızın tecrubenıze dayanaraktan bırseyler almaktı yoksa amacım armut pıs falan muhabbetını yapmak aklıma bıle gelmedı ... cenk kardes ayrıca baktım ben oralra ama anlamadıgım ıcın motoru nedır kac beygır gucundedır falan ondan dolayı yardım ıstedım...ben burda sohbet ortamında bılgıler paylasabılecegımızı dusunmustum cenk kardes ama canın saolsun belkı vardır baska bır kızgınlıgın ve bana patladın ...

egelım kardes bu mondıal 151 rs hakkında bıraz daha bılgı verırmısın nedır ne degıldır dıye dedıgım gıbı anlamıyorum ben bu ısten fazl bısey ...

selam arkadaşlar ben forma yeni katıldım kazadan önce zzr-600 vardı ,ama bu romans denilen lavuk böyle herşeye ukalalık yapçaksa fazla takılmam

SAYGILARIMLA

bluecece 1 arkadasım,bende 110ft mondial var tavsiye ederım ama mondial 151 rs 100 basar bence.bekle ve onu al.

arkadasim motor alacaksan ve taksitli istiyorsan yapacagin en akilli olay su

gidiyosun kocbanka %1.10 dan motor kredisi aliyosun sona gidip motorunu alip pasa pasa biniyosun

kocbankdan alinca faturaya mont, eldiven , kask , vb seyleride ekletip fatura tutarının %90 ına varan bi kredi alip gerisini pesin olarak oduyorsun

bende kendime motor alacagim o yuzden arastırdım

sakin ha sakin anadolu cetelemmis bilmemneymis oralara gidp de kazık yeme bos yere ....

saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar