Taksitle Motorsiklet

Arkadaşlar taksitle ikinci el(600 cc ) motorsiklet nereden alabiliriz? Mesela ayda 400 ytl civarı? 12 - 18 ay arası ödesek birazda peşinat versek. Bi an önce motorsiklet sahibi olmak istiyorum

arakdaslar öle bi yer anca rüyanızda bulursunuz cok zor diyorum ben allah kolaylık versin

evet yav sıfırmı ikincielmi racing mi turing mi nasıl bişey istiyon tam anlatsana...

scream niye zor bulsunlarki 36 ay vade ile araba satıklarına göre motorda satarlar,koçbank bi aralar 36 ay vade ile motorsiklet kredisi veriyordu,isterseniz koçbank'tan kredi çekebilirsiniz hemde faiz oranları baya bi uygun 1,39.

ya doğru koçbank 1,36 ile veriyo ama memur kefil bulmak lazım. dur ya en iyisi forumda memur kefil arıyalım :cherry: :)

türkiyede memurdan bol ne var elini sallasan memura çarpar,ülkemizde 2 kişiden bir'i mutlaka memurdur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tiras olursunuz benca
ikıncı el hemide 36 ay olurmu yavi
nerde bullarsaniz benide cagrin bdende alayim bi racciiing motor
olurmu oyle sey yaw olmazki oyle sey verrirlermi hic acaba vcermezlerki hic

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dostum kimseye gel bana kefil ol, motor alacam, şunu bunu alacam vs deme..

En yakın arkadaşların bile der ki, "valla yeminliyim. sen iyi bir insansın ama"..

Bir kaç denemeden sonra dersin ki, " tuh. ... km.. ya dünyada bir tane bile dostum yokmuş"..

O bakımdan para biriktir hem hiç kafan ağrımadan alırsın, hem de "Vayyy beee " diye düşünüp üzülmezsin...

Burada tecrübe konuşuyor..

selam dostum benden sana kardes tavsiyesi sakin borclan motorbisiklet alim dime , bir düsünsene Allah göstermesin kardesim isini bilen kaybedersen nasil ödücen o taksitleri sonra o borc yükselir ve altindan kalakamasin kardesim sen en iyisi para biriktir , her zaman hazir paraylan almaya bak kardesim bende sana kardes tavsiyesi kardes, oldumu kanki.. buarada bende bodubuildung yapiyorum , sana bol sanslar ve güzel vucut yapmalar kardesim

arkadaşım buldugunuz motorun modeli 2000 modelinden üstü olmak şartıyla kredi veriyorlar 5 milyar'a 1 senede 5.300 ytl ödüyorsun 10.000 ytl ye 10.550 ytl ödüyorsun 1 senede

speedrunner' Alıntı:
arkadaşım buldugunuz motorun modeli 2000 modelinden üstü olmak şartıyla kredi veriyorlar 5 milyar'a 1 senede 5.300 ytl ödüyorsun 10.000 ytl ye 10.550 ytl ödüyorsun 1 senede
Hangisi veriyor bunu peki?
Sitesinde motosiklet kredisi olan Koçbank'a sordum, Akbank'a sordum, AnadoluCetelem'e sordum hiçbiri vermiyor. Sen hangisine sordun yaf merak ettim...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar