Taksitle motor

Öncelikle selamun aleyküm çoğunuz benden büyüktür o yüzden abilerim diyicem motora yeni başlıycam drift almak istiyorum 0 mondial bayisi kredi kartına taksit yapıyormu yapıyorsa kaç taksite kadar yapıyor yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler iyi akşamlar

Abicim bak efendi gibi bi soru sordum bilmiyosan söyleme sizin gibiler insanın motora başlama hevesinide kırarlar bilmiyosan yazma ya

Öncelikle üstte cevap veren arkadaş doğrusunu söylemiş. Buna en iyi cevabı bayinin kendisi verir. Ayrıca gidemiyorsun Google amcaya bulunduğun ile dair marka bayisi yazarsan bayi listesi ve telefon numaraları yazar. Hatta internet linkinde bile taksit olup olmadığı muhtemelen yazıyordur. Bu kadar hazırcı olmasan daha iyi olur.

benden selam söyle, peşin fiyatına bile taksit yapar. arıza çıkarırsa haber ver, gider kulağını çekerim. sıkıntı etme sen.

Vurmayin hemen çocuğa, günde milyon tane troll konusu açiliyor onlara birsey diyen yok

bu kadar tepki görüceğimi düşünmüyordum herkes mi ters olur biri dese kardeşim var veya yok ölürmü herkes uğraştırma demiş uğraşmak istemiyosan cevap yazarak niyr uğraşıyosunuz

Sitesine bakacağına burda millete laf yetiştirme derdindesin hala. Al bak!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar