taksitle cbr 125

slm motorcu kardeşlerim.ben cbr 125 r almak istiyorum fakat nakit para ile almam şu an için zor..bu aleti taksitle veren bayiler var mıdır?(2.el de olabilir) mevsimin kış olması ve piyasanın durgun olması hasebiyle taksit imkanı falan doğar belki diye düşündüm..bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum..naparsınız umut fakirin ekmeği işte..

Bende bu konuda yardım bekliyorum lütfen bize yardım edin ben yarısını ödeyecek kadar nakit e sahibim kalanı taksit yapmayı düşnüyorum yardım edinnn !!!

Taksitle motosiklet satisi sadece k.karti ile mumkun olabilir diye dusunuyorum arkadaslar , her satici ilk once kendi malina karsilik istedigi parayi garanti altina almak ister.Lakin bazi satis sitelerinde sahibinden.com gibi arastirilabilir ve satici ile dolayli sekilde anlasma saglanabilir.

Saygilar.

Arkadaşlar emin oLun zamanında en cok ben arastırdım bu konuyu... Ama öyle bi yer bulamadm ve bulamazsınız...

En mantıklı olanı ; annenizi ikna edeceksiniz (eğer kendi adınıza kredi çıkmıyosa) Çekecek 2500 YTL size ayda 250 250 ödiyeceksiniz ve motoru alacaksınız tabi üzerine az bi miktar katıp :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar