Taksim için el ele!

Sayın arkadaşlar..

Taksim Geziparkındaki ağaçlar AVM yapılmak için kesiliyor...

Buna duyarsız kalmayalım..

Birlikte TAKSİM için eylem yada tepki artık ne derseniz sürüş yapalım... Buluşalım Taksime sürelim Motorlarımızı...

Ağaçsız bir dünya istemiyoruz diyelim. Bizim alamadığımız temiz havayı ileride çocuklarımız alsın diyelim.. Eyleme gidelim destek verelim arkadaşlar..

Katılım yapar mısınız?

hocam ben her gece gitmeye çalışıyorum. çadır vs bulsam kalıp oradan işe gideceğim. ayrıca konuya buradan devam edebiliriz daha katılımlı bir konu. http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/116973-taksim-park-katliami.html park ile ilgili görseller de paylaşırsak mt üyesi arkadaşlarımız daha duyarlı olabilir konuya .

sahsen akp li arkadaslarin katilmayacagini dusundugum eylem dir. basbakan cikipta biz agaclari kesmiyoruzki sadece ordan alip arka tarafa tekrar dikicez dedikten sonra sabah polis baskini yapilip is makinalari tekrar calistirilip agaclarin paramparca edilisini gordukten sonra hicbisey demedim. eminim sizde demiceksiniz. cunku o tarz bir kufur henuz dunyada duyulmamistir o derece !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beni motosiklet klübüm cumartesi ve pazar günü orda olucak.Türkiyenin ve dünyanın en büyük klübü olarak herzaman bu yozlaşmış hayvanların karşısında olucaz.

selam. ağaçlar kesilmiyor taşınıyor. bilmeden ezbere konuşmayın lütfen. o kadar ağacın kesilmesine kimsenin gönlü razı olmaz. ağaçlar planlı şekilde taşınacak. ayrıca biraz da yenilikçi olalım daha güzel ve düzenli bir Taksim için biraz fedakarlık lazım. yeni düzenlemelere karşı çıkmak da bir tür gericiliktir. gerici dediklerinizin durumuna düşmeyin. :cat:

selam. ağaçlar kesilmiyor taşınıyor. bilmeden ezbere konuşmayın lütfen. o kadar ağacın kesilmesine kimsenin gönlü razı olmaz. ağaçlar planlı şekilde taşınacak. ayrıca biraz da yenilikçi olalım daha güzel ve düzenli bir Taksim için biraz fedakarlık lazım. yeni düzenlemelere karşı çıkmak da bir tür gericiliktir. gerici dediklerinizin durumuna düşmeyin. :cat:

Vay arkadaş . . .

Vizontele'de bir espri vardı, saçla ilgili; "Yeni bir şampuan çıkmış, kıçına sürüyorsun, oradakileri döküp kafanda çıkarıyor. Biraz kıvırcık mıvırcık ama idare edersin artık" muhabbetine dönmüş.

İstanbul merkezi sayılan bir yerde son kalmış bir park ve o parkı avm yapıyorlar heryer avm oldu istanbulda oraya giden insanlar bize oksijen veren ağaçların kesilmemesini için direniyoru dün gece dayanamadım bende gittim parka müthiş bir ortam vardı oradaki insanlar ellerindeki poşetlerle yerdeki çöpleri izmaritleri topluyorlardı bu nasıl bir zihniyet yenilikçilikmiş heryer beton yığınına döndü nefes alamıyoruz birilerinin cebine para girecek diye çok yazık o parka yazık oldu

Şehrin göbeğinden 10 ağaç kesmekle, dağ başına 1000 ağaç dikmeyi aynı kefeye koyanlar; Sizin çevre bilincinizi seveyim. (ha kesip başka yere dikmişin ha taşımışsın) Tek tük kalan yeşil alanı da hiç etmeyelim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hala millet iki ot bok püsür için orda toplanıldı sanıyor.
Hayır orda akp ve onun icraatlarına karşı duruyor insanlar artık bıktı millet yasaklardan hırsızlıklardan insanlara çile çektirmekten bombalamalardan savaş çığırtkanlığından şerefsizlikten insanlar artık hayır diyor.
Taksim Türk halkının aydınının Tahrir meydanıdır Akp ye karşı direnişin noktasıdır.Biz orda olucagız dayakda yesek orda olucagız.Mısırlıların çinlilerin Tunusluların olduğu gibi.

İstanbul merkezi sayılan bir yerde son kalmış bir park ve o parkı avm yapıyorlar heryer avm oldu istanbulda oraya giden insanlar bize oksijen veren ağaçların kesilmemesini için direniyoru dün gece dayanamadım bende gittim parka müthiş bir ortam vardı oradaki insanlar ellerindeki poşetlerle yerdeki çöpleri izmaritleri topluyorlardı bu nasıl bir zihniyet yenilikçilikmiş heryer beton yığınına döndü nefes alamıyoruz birilerinin cebine para girecek diye çok yazık o parka yazık oldu

http://img88.imageshack.us/img88/9297/taksimmeydani.jpg
http://img546.imageshack.us/img546/9926/taksim1.jpg
http://img703.imageshack.us/img703/2945/taksim2.jpg

projede topçu kışlasının içi tamamen ağaçlandırılmış görünüyor. arkasındaki alan da aynı şekilde ağaçlandırılmış görünüyor. taksim meydanının yayalaştırılması trafiğin meydanın altından akacak şekilde düzenlenmesi taksim meydanını daha güzel yapar diye düşünüyorum. bu durum da parktaki ağaçlık alanın da topçu kışlasının içine kaymış olduğunu düşünebiliriz. avm lere ben de karşıyım :farao: modern çağın tapınakları olarak görülen avm ler maalesef şehir hayatının hem ihtiyacı hem de çıbanı. bence biraz daha sağ duyulu ve ilerici bakmalıyız. şuan ki taksim meydanının hengamesinden memnunsanız diyecek lafım yok fakat eminim ki yeni taksim daha güzel olacak (inşallah hayal kırıklığına uğramam).

Hala millet iki ot bok püsür için orda toplanıldı sanıyor.
Hayır orda akp ve onun icraatlarına karşı duruyor insanlar artık bıktı millet yasaklardan hırsızlıklardan insanlara çile çektirmekten bombalamalardan savaş çığırtkanlığından şerefsizlikten insanlar artık hayır diyor.
Taksim Türk halkının aydınının Tahrir meydanıdır Akp ye karşı direnişin noktasıdır.Biz orda olucagız dayakda yesek orda olucagız.Mısırlıların çinlilerin Tunusluların olduğu gibi.

ulen harley tamircisi; öykündüğün hareketler ortadoğunun belini bir daha düzeltememecesine büken emperyalist uşağı çapulcuların işleri.
halk hareketi ve demokratik tepkiler tamam da rol modelin yanlış.

Ağaçlar neden taşınıp yerine AVM yapılsın arkadaşlar sorarım size AVM ye gidip yeşilliklere mi uzanacaksınız salıncak kurup sallanacakmısınız mangal mı yakacaksınız???

LANET OLASI BETON YIĞINLARINDAN NE KADAR MEMNUNSUNUZ BİLEMİYORUM AMA BEN VE DOĞACI ARKADAŞLARIM HİÇ MEMNUN DEĞİLLER..

YEŞİLİ KORUYUN DOĞAYI SEVİN YOKSA DOĞA SİZİN .....

Aşık Veysel in bi türküsü var Kara Toprak ...Sözlerini okuyun yeter

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yobaz in the house alarma alarmaaaaa!!!!!!!!!!!! rakıları saklayın Yobaz etkilenir :)

Motosikleti
Fazer8 abs
istanbula her gitmemde taksimde olan yeşillikler içindeki parka mutlaka uğrarım(adını bilmiyorum) hatta cafe lerde var içinde.
o parktanmı bahsediyorsunuz acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar