Taksiciler

Ben şahsen yumruklarımı kullanmayı tercih ederim güzel korumalı eldivenlerim var bir kere vurmam yetiyor zaten biraz boks da biliyorum yeterli oluyor kesici delici vb benzer aletlere karşıyım hiç de kullanmadım bıçak yada silah görürsem kaçarım hiç işim olmaz :cyclopsan çünkü onların şakası olmaz.

Benim boksör amcamın nam ı diğer hocamın devamlı söylediği bir söz vardı Çenesini tutturabildiğin herşeyi devirebilirsin dinazor olsa bile sizde öyle yapın çene ucu en can alıcı noktadır tek vuruşta direk nakavt :) Ama alet kullanmayın kullananada bulaşmayın daha iki gün önce ölen otobüs şoförü aklıma geldi mekanı cennet olsun izlemişssinizdir belki haberlerde serserinin biri taktı adamın kalbine bıçağı noldu adam pisi pisine gitti.

Allahtan bizim burda taksici falan fazla yok ama hadımköy otobüsleri ve fabrika servisleri öyle tehlikeli kullanıyorlar ki adamın yüzüne küfretmekten bıktım ama adam küfür yemekten bıkmadı.:pr::pr::pr:

Tarih sıralamasına bakılırsa 4 senede bir başına geliyor bir taksici olayı. Bu durumda 2010'u es geçmişsin, şükür:))

daha öncede dedim ya. bi ara ne güzel kesiyorlardı bu serefsizleri, hepsi korkudan süt dökmüs kedi gibi geziyordu trafıkte. hakkına kesıyorlar bunları.

Benim burdan çıkardığım sonuç, senin motoru satıp taksici olman lazım. :p
geçmiş olsun.

ekşi sözlükte bir başlık vardır.
"o. çocuğu taksici" diye.
hatta bunun noktasız halidir :)

Bence hiç uğraşmayın bunlarla başınıza bela , ölür gider sakat kalır ondan sonra uğraş dur yada bize bir şey olur

Biber gazını sıkın olduğu yere yığın

Portakal gazıda olablirir :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bi taksici abi,trafikte dikkatli olun sizi hiç düşünmüyorlar,ne zaman görsem motosikletlere yol veririm,onlarda insan demişti vakti zamanında,seni helal olsun demiştim adama :p

Ama bence otobüs,minibüs şoförleri daha tehlikeli,adamlar yolun tapusunu almışlar sanki,kafasına göre takılıyorlar.

burada o taksicilerin yaptığı işi şehir içi otobüs şöförleri üstlenmiş durumda :sunny:

Tarih sıralamasına bakılırsa 4 senede bir başına geliyor bir taksici olayı. Bu durumda 2010'u es geçmişsin, şükür:))

Evet sıralama öyle artık taksici görünce 10 metreden fazla yaklaşmıyorum ( Tecrübe ) :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------

Benim burdan çıkardığım sonuç, senin motoru satıp taksici olman lazım. :p
geçmiş olsun.

Haklısın aralarına girip ajanlık yapmam lazım :) teker teker yakalamak :)

Daha önceki motorumu pert eden taksici yüzünden artık taksi gördüm mü gazı keser her an herşeyi yapabilir düşüncesiyle sürerim!

Koşuyolu Medipol hastanesinin çıkılmaz yerinden trafiği yarıp çıkıp bana vurmuştu anonimlerden bir tanesi zamanında :) hemen ayağa kalkıp naapıyon sen dedim. O da bana dedi :) yani laf anlatamayacağım cinstendi. Hiçbirşey yoktu bende fakat başka motorcu arkadaşlar geldi ve bana " He de şunun şurada (gerekli yerine dışkılama yapalım) " dediler de dedim allahından bulsun. Çoğu böyle. Hepsi için geçmiş olsun size de. Allah korusun ama bir kere daha olursa anında buraya herşeyi yazın ilk gelenlerden olurum eminim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar