Herkese selam. Karakolla konuştum ve şahıs'ın ikamet adresini bulduklarını öğrendim. Ben zaten tlf no'larını (şoförün ve taksi plakasını kiralayan adamın) bi şekilde bulmuştum. Komiser de tamam sen ver bize hiç olmazsa süreç uzamasın dedi verdim. Dün çağırılmışlardı karakola ifade için. Sevgili ''ihtiyar'' şeridin neresinde durmuştun diye sormuşsun orta şeritte durmuştum. Bunu daha önce bir arkadaş sormuştu ben de orta şerit diyince '' ya orda durmasan daha iyi ederdin'' şeklinde yazmıştı. Bir de arkanı kollayacaksın diyor tecrübeli üyeler. Yani biz motorumuzla sakin sakin trafikte seyredemiycek miyiz? Sürekli arkayı kollarsan her arabanın olası hareketini hesaplarsak bu iş işkenceden betere dönmez mi?
Renault da çalışan işi gereği sürekli Fransaya giden, motora gönül veren bir arkadaşımız var, O anlatmıştı. Otobanlarda en sol şeritle yanında ki (orta şerit) şeritte seyreden taşıt sürücüleri mümkün olduğu kadar ortayı açıp motorların geçmesi için bir koridor oluşturuyorlarmış. Herkes te buna riayet ediyormuş. Çocuk; bu hizayı bozan bir araç bile görmediğini söylüyor. Biz se ülkemizde, kırmızı ışıkta dururken arkadan gelen yontulmamış kerestenin çarpıp kaçmasından konuşuyoruz...
Arkadaşlar F1 izleyicisi olarak aklıma bir şey geldi onu sizle paylaşmak istiyorum...
2003 Yılı Formula yarışları... Pist Monaco. bilirsiniz bu pistte geçiş olanaksız gibi ve şehrin içinde yarışıyorsunuz resmen. Sokaklar kapatılmış ve yapay bir pist durumuna getirilmiş. Ralf Schumaher'e muhabirler nasıl olacak bu yarış şeklinde bir soru yöneltiyorlar. Ralf; ''Monaco' da yarışmak evinizin yatak odasında helikopter kullanmaya benziyor '' yanıtını alıyorlar.
Bence İstanbul tarafiğinde motor kullanmak bundan daha zor

Herkese iyi günler diliyorum. Amann kazmalara dikkat edin, çünkü onlar bizleri görmekten bile acizler.

r:
murat CBR