Takım Elbise

Arkadaşlar Selam,

Ben foruma yeni katıldım. Yeni ve ilk defa bir motor alacağım. Almayı düşündüğüm motor Kymco 250 xiting. Ancak işim nedeni ile devamlı kumaş pantalon ve gömlek giymek zorundayım. gömlek kırışmaması için özel montlar varmıdır. Yada pantolon maxi scother tipde rüzgardan dolayı kırışırmı ?

Bu tarz kullanımı olan var mıdır acaba? Ne önerirsiniz.

Benim yaptığım gibi yapabilirsin mesala, üzerime gömlek giyiyorum herhangi bir kırışma olmuyor.

Pazartesi günleri takım elbiseyi işe götürüyorum, cuma günleri eve götürüyorum. Üzerimide işyerinde değiştiriyorum. 9 aydır bu şekilde kullanıyorum.

Dün toplantım nedeni ile kumaş pantolon kösele ayakkabı :D ve beyaz gömlek işe gittim, sadece işlte ihtiyacım olsa sorun degil @istanbulccc nin de dediği gibi işte üstümü değişiyordum ama bu sefer topla ntı şirket dışındaydı CBF150 ile bir sorun olmadı ama aksam eve geldigimde beyaz gömleğin yakasını zincire sürmüşüm gibiydi :D

beyaz gömlekler egzos gazı sebebiyle kol ve yakadan enteresan bir şekilde siyaha dönüyor...

ayrıca kumaş pantolon rüzgar nedeniyle dizlere kadar çıkıyor , ter ise cabası...

kösele ayakkabı tutunmayı zorlaştırdığı gibi vites nedeniyle çabuk deforme oluyor...

kumaş pantolon lan şu zincire bir bakayım yada kaldırayım bacağı şöyle demir atıma kurulayım dediğinde kolayca yırtılabiliyor.

nerden mi biliyorum ?

:) :)

Maxi scother da da aynı problemleri yaşarmıyım. Scother da sanki rüzgara karşı daha yalıtımlı gibi geliyor bana. Ayrıca zincir derdi de olmaz sanırım:/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar