Takılıp kalmayın arkadaşlar son pişmanlık fayda etmez

Sevgili mt li dostlar bugün bişeyi farkettim ben bu foruma ilk takıldığımda jinlun başlığından çıkmadım alıcam dedim sonra regal raptor dan kopmadım onu alıcam dedim ama en son zealsun zs 150-19 aldım diğer iki motoru alamamamın sebebi ise o sıra nakit akışımı düzenleyemememdi en başta çözsem jinlun 2 ay sonra para akışını yoluna koysam regal raptorum olacaktı hatta bi ara sl 150 ye niyetlendim o başlığı okurken ama şimdi benim prens dediğim zs 150-19 prince sahibiyim

Diyeceksinizki ne yazıyor bu deli arkadaşlar bi başlıkta 3-4 kişi memnun şurası iyi diye takılıp kalmayın iyi araştırın az sorunlu değil sorunsuz model arayın kriterlerinizi zorlayın unutmayın son pişmanlık fayda etmez

Rüzgarınız bol olsun

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
haırlı olsun güle güle kullan:)

motorun kac km oldu:)

ayrıca hayırlamayı unutmusuz hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız kullanman dileğiyle..!

Son düzenleme:
Ben 2000 ytl ikinci el jinlun düşündüm sonra keeway 150 ardından 250 sonra 250 lik jinlun ardından regal raptor daha sonra ikinci el hyosung ardından yine ikinci el racing en sonunda sıfır comette karar kıldım...

abı sen baya bı gezmıssın:)cbr 125 derbı 125 arasnda gıdıodum maddıyat ve tecrubesızlık cbr a ıttı benı..hayırlı olsun..

CBR125-Kanuni Racer-CBR125-Honda Twister-Derbi GPR125-HyosungGT250R-Honda Twister-Yamaha YBR125 olarak bir fikir akışı oluşturdum, üç vakte ybr alıyorum :)

WAys Emre açmışsın ziyarete kutluyorum hocam bendemi yapsam ne ? abi ben fazla gezmedim regal raptor sl 150 salcano sağolsun infraredin karşılaştırma topiği arada criminalle konuşurken çaktı kıvılcımı takıldık kaldık ve aldım pişman değilim yine olsa yine alırım :) daima zevkle kazasız belasız arızasız sürüşler herkese

abi giittim girdim bir tükkana aldım motoru cıktım böyle oldu benim motorum

Doğru söylüyorsun ama insan araştırdıkça kafası karışıyor..
İncelediğim ve almayı planladığım modeller sırayla..
Asya 125t,mondial 110ft,keeway superlight150, vespa px200/cosa200,sym mio,tekrar vespalar,mondial 125zn,ikinci el honda beat veya activa,son olarak honda today
Yeterince kafam karışmış mı:mrgreen:

ilk önce Jinlun250cc cruiser diyodum, tesadüfen Raptor topicini gördüm,RR dedim, bi ara maddiyat yüzünden ZS150 düşündüm ama son karar RR olucak.Tekrar kafam karışmazsa. Düşünmekten yoruldum.:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız belasız kullan

bu forumu bulamadan önce
ikinci el dragstar (fiyatları uçuk olduğundan vazgeçtim)
yellow rock (ön tekerin ince olmasından dolayı ve fiyatındaki ani bindirim yüzünden vazgeçtim)
zealsun (150 lik olduğıundan vazgeçtim)
kanuni tiger ( motorun bir choperdan çok race e benzediğinden vazgeçtim)
salcanao-truva ve benzerleri (izmirde salcano bayisinin bir bisikletçi olmasından ve telefonda bıraktığı intibadan dolayı vazgeçtim)
250 mct (görüntüsü ve fiyatı olarak düşündüğümde heralde bu diye düşünmeye başlamıştım)

bu forumu incelemeye başladığımda
tüm motosiklet modellerini tek tek inceleyip fiyat v.s. baktığımda

japon önerilerine bakıp tek tek sitelerini gezdiğimde
özellikle 250 cc choper/cruiser görüntülerinin (bana göre) çok kötü olmasından dolayı vazgeçtim

daha sonra masai grand eagle 250 yi incelemeye telefon v.s. açmaya başladım izmirde motorun bayide olmaması nedeniyle uzun süre gelmesini bekledim ( 3-4 gün çok uzun geldi de :) ) daha motoru görüp üzerine binmeden antalyada bu motora bak dediğim ve zevkine güvenbdiğim arkadaşımın AL demesi üzerine kaporamı yatırıp bu motoru aldım. Bu seçenekte karar kılmam daki en büyük seçenek motorun arkasında suzuki türkiye olmasıydı.

Servisdende motordanda çok memnunum açıkcası motora görsel olarak bayağa modifiye yaptım toplamda bana
anahtar teslim motor+noter+koruma demiri+çantalar+kask+airbrush+motor aksamında açıkta bırakılan kabloları kapatan kapaklar+1000 bakım+kasko = 4200 civarına geldi. Bu fiyata fiyat/performans oranı mükemmel diyebilirim

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ben siteye motor almak falan deil,öylesine takılıyodum.motor bana baya uzaktı.sonraları bastırdığım motor sevdam ortaya çıktı,derken hiç aklımda yokken a2 almak için kursa yazıldım site sayesinde.bu arada cbr125 le başladım sonraları artık hatırlamadığım kadar motor deiştim,bi ara baya baya keeway almayı hedefledim,sonra twister falan derken şimdilerde suzuki gs500 peşindeyim.bakalım önümüzdeki ayın sonları gibi bi motor almış olucam ama bakalım ozamana kadar nasıl değişecek kararım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Takılıp kalmayın arkadaşlar son pişmanlık fayda etmez

Bende öyle dedim başlıklar arası gezinmeye başladım. Sonra nasıl olduysa kendimi geyik başlıklar altında debelenirken buldum.

Başlığının adamı olan üyelere için için imrenirim bazen.

almışsın bitmiş olay artık bi motor sahibisin güle güle kullan ve zevkini çıkar....

ben hala kararsızım sizin işkenceniz bitmiş hiç olmazsa şu land cruiser i bi goörsemde rahatlasam...

ben şıpsevdi gibim her modele baktım :) beat, as150t1,v.b.. .. şimdi ybr de karar kıldım benim için en uygunu o şimdi almak için uğraşıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar