Taken 2: Istanbul filmini izlememenizi Rica Ediyorum

Sinamanin onunde Gecerken Bu filmi gordum.
Sonra Aklima Haberler Geldi keyfim kacti.
Bu film yapimci oyuncularina Her imkan kolaylik Saglanmis fakat bunlar istanbul u Turkiyeyi Eski geri kalmis Arap ulkesinde bir sehir-suclular cirit atiyor catismalar cikiyor.
polis kanun Devlet yokmus gibi gostermisler.
yaziklar olsun onlara.
Gidip Suriye-irak-misir da cekselerdi daha i olurdu.
Bakalim James Bond da nasil istanbul gorecegiz

bildiğimiz amerikan filmleri yani şaşırıcak birşey yok :)

amerikan filmerine göre amerika

bbqparty.jpg

amerikan filmlerine göre müslümanlar

n00044359b.jpg

tüm kutsaltahta (hollywood:mrgreen:) yapımları bu şekildedir. üzülmeye gerek yok, zaten adamların amacı ne ülke tanıtmak ne de sosyal bir mesaj vermek. amaçları çok farklı.

Ben seyrettim, gayet de güzel bir film olmuş. 1970'lerin memleket manzaraları var (Nerden bulmuşlarsa) Ayrıca ülkemizin gerçekleri de budur arkadaşlar, kendimizi kandırmayalım, her yer Nişantaşı değil.Gidin biraz Fatih taraflarına bakın neler var. Burada (Yalova) koskoca bir köyün tüm kadınları karaçarşaflı ve peçeli. Marmara bölgesi olsa da fazla bir şey değişmiyor. Bu yüzden bana normal geldi görüntüler, bence izleyin sorun yok.

Bende izledim filmi bence de çok abartmışlar,camilerimiz,camilerimizin üzerindeki al bayrağımız,ezan sesimiz sık sık film içinde kullanılmış bunlar çok güzel ancak İstanbuldaki tüm kadınlar kara çarşaflı ve erkeklerde Afganistan'dan gelmiş gibi.Kapalıçarşının üzerinde el bombası atıyorlar bir polis yok tüm polis arabaları eski kasa doğan.

Sayin @ahmetant ne demek istedimi anlayip,kendiniz izleyerek gormussunuz.

F54

eğer müslüman dini ni ırzını namusunu korumak tan başka bi amaç için eline silah alıyorsa o bence dünyanın en aşşalık insanı:jocolor:
bu sabah haberlerde suriyeden sadece bi kare gösterdiler bi çocuğun bacağı kopmuş bomba patlamasında bunu yapana sebeb olana bence insan bile dememeli :pr:
film konusuna gelince adamlar islam alemini peygamberine hakaret ediyorlar filmde müslümanları kötülemişler hiç garipsemedim :jocolor:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar