Tak Prize Gir İnternete !!! Dikkat Elektrik Var Çarpılmayın.

ben bunu geçen sene bilimtekniğin teknoloji bölümünde görmüştüm, adamlar uygulumaya başlamışlar ha. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
danger0 demişiki,
ben bunu geçen sene bilimtekniğin teknoloji bölümünde görmüştüm, adamlar uygulumaya başlamışlar ha.
uyanda balığa gidelim okul yolu senin dediğin olay geçen sene vardı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben geçen yıl bitirme tezi olarak alıcaktım bu konuyu. sonradan vaz caydım. yani bayadır var böyle bişi. hatta araştırma aşaması bitmiş sayılır yani :queen:

Bu habere çok sevindim.Sonunda Telekom'un tekeli kırılacak.Acaba bu ne kadar kullanışlı birşey olacak birde ucuz mu olcak yoksa daha mı pahalı.Bunlar çok önemli.

e_erdun' Alıntı:
danger0 demişiki,
ben bunu geçen sene bilimtekniğin teknoloji bölümünde görmüştüm, adamlar uygulumaya başlamışlar ha.
uyanda balığa gidelim okul yolu senin dediğin olay geçen sene vardı :queen:

Elektrik kesilirse zaten bilgisayarında çalışmaz ama cok onceleri okumustum bu konuyu elektrik değil kablo onemli olan eğer aynı sistemden bahsediyorsak. Bilgisayarını çalıştırabiliyorsan elektriğin kesilmesi sorun değil. Sistem kabloyou kullanıyor sadece. Ama Kabloları çalarlarsa o zaman sorun işte. buda olmayan birşey değil. 5 sene falan önce bizim mahallenin telefon tellerini çalmışlardı. Çalan çocuklar telleri yakıp plastiğini bakırından ayırırken yakalanmışlardı. Hurdacıya bakır fiyatıyla satmak için yani. :)

Sadobey' Alıntı:
Bilgisayarını çalıştırabiliyorsan elektriğin kesilmesi sorun değil. Sistem kabloyou kullanıyor sadece.
Demi_im orada cevabin var. AAAAAAA arkadaslar BRRR nin note-booku var hadi alkislayalim. :pl:

Süper Moderatör (BBRR)
yok yine yanıldın normal pc ama elektrik kesilince otomatik devreye giren bir jenaretöre ne dersin

evdemi bu sistem var dostum.yok sa ufak jeneratörlerde bu sistem yok. yıllardır bilgsayar işindeyim.
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar